| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur man klär sig för Water Aerobics

  Deltagande i ett fitness program behöver inte betyda att registrera dig för ett mode tävling, oavsett hur mycket media försöker övertyga oss annorlunda. Komfort, flexibilitet och hållbarhet regler hur du ska klä under träning. Detsamma gäller för vatten aerobics. Men för att få ut det mesta av dina rutiner vatten aerobics, och se till att din outfit är både bekväm och säker, det finns några riktlinjer för hur man bör klä sig för denna verksamhet. Innan du hoppar in i en "H20" fitness program, följ dessa steg för att lära sig hur man klär sig för vattengympa. Saker du behöver
  handduk
  baddräkt
  tillbehör vattengymnastik (tillval) katalog vatten skor
  Visa fler instruktioner
  reda på hur man klär sig för Water Aerobics

  1

  Wear korrekt simning dräkt. Det gula polka prickade bikini kan se fantastisk på dig på stranden, men det är inte mycket konkret i en vatten aerobics klass, speciellt om det är "Imse Vimse" liksom. Settle på en bekväm ett stycke baddräkt istället.
  2

  Investera i ett par vatten skor (även känd som pool skor) att bära i poolen, runt poolområdet och omklädningsrummet. Dessa skor är gjorda för att bäras i vatten och skydda dina fötter från hårda ytor och spridning av vissa svampsjukdomar, såsom fotsvamp. Vissa vatten aerobics klasser kan kräva att du bär dem, faktiskt. De kommer också i en mängd livfulla färger för att komplettera din stil och personlighet. Ta minst en ren handduk till klassen med dig, helst två
  3

  Plan. Överdimensionerad handdukar eller badlakan göra det bästa valet för deras absorptionsförmåga och förmåga att linda runt dig när du kommer ut ur poolen.
  4

  Toss en täcka upp eller över klänningen i din duffel eller gym påse att ta med till vatten aerobics klass. Du kommer att bli mer bekväm att bära detta under dessa out-of-pool gånger istället för att stå runt i en baddräkt, speciellt om du lutar mot att vara lite blyg och blygsam.
  5

  Lägg några riktiga pizazz till ditt vatten aerobics klädsel med några speciella redskap och tillbehör. Till exempel erbjuder Aqua Gear en linje av viktade bälten för att öka motståndet samt snygga glasögon. Du kan även hitta prylar så att du kan lyssna på din MP3-spelare eller andra digitala undervattens enhet (se Resources nedan).