| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur man gör Water Motion i din pool

  Vatten motion eller vatten aerobics aktiviteter är ett utmärkt, skonsamma sätt att bränna kalorier, öka flexibiliteten och uthållighet, och fast upp musklerna. Du behöver inte veta hur man simmar för att göra dessa övningar. Uppgången på vattnet gör det lättare att göra dessa övningar, särskilt om du har artrit eller liknande förhållanden som annars begränsar din rörelse. Få din läkares OK innan en regim vatten övning. Saker du behöver
  Bekväm baddräkt skor
  Vatten (tillval) katalog flythjälpmedel (tillval)
  Visa fler instruktioner
  1

  Wade i midja-till bröst-djupt vatten.
  2

  Värm upp med lite lätt jogging antingen på plats eller genom att flytta runt poolen i fem minuter.
  3

  Arbete i ett olika rörelser, med hjälp av vattnets motståndskraft att utöva dina muskler. Prova rörelser du redan känner with.Do en serie av 10 jumping jacks, höja armarna bara på ytan av water.Do den "twist" dansa för en minut. Även om du är alldeles för ung för att minnas The Twist, gör lätta hopp samtidigt vrida i midjan från sida till sida, trycka och dra vatten med din arms.Move som om du är längdskidåkning, antingen stillastående eller när du flyttar över poolen. Tryck och dra vatten med varje arm stroke.March på plats. Ta ditt knä och ben ut, dra sedan tillbaka genom vattnet, alternerande ben i walking fashion.Do en rad biverkningar steg, med matchande armar. Ta med ben och armar åt sidan, att dra igenom vatten till en rak nedre läge. Detta är den hoppande jack rörelsen utan hopp.
  4

  Stay rör sig genom vattnet, varierande dina rörelser och ändra riktning i ca 20 minuter. Du ska känna att du arbetar, men du bör inte vara så andfådd att du inte kan föra ett samtal.
  5

  Öka ansträngning varje gång du är i poolen. Lägg flythjälpmedel och gör nya rörelser såsom cykling benen och scissor sparkar.
  6

  Kyl ner så att du inte stannar plötsligt. Sakta ner till en långsam promenad eller långa kliv steg tills du känner att din puls har återgått till det normala.