| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Om Pool Övningar

  Simning är en skonsamma aktivitet som ger dig fördelarna med andra typer av träning på ett sätt som inte orsakar lika mycket slitage på lederna. Det är också ett bra sätt att hålla din träning rutin går på sommaren utan överhettning, liksom på vintern när utomhus motion är uteslutet. Få dina träningspass medan du reser genom att använda hotellets pool. Ta din träning till nästa nivå genom att kombinera andra vatten övningar med ett dopp. Fördelar
  p Det finns två viktiga fysiska fördelar som bassäng övningar har att erbjuda. För det första eftersom vattnets densitet liknar densiteten hos den mänskliga kroppen, stöder vattnet kroppens vikt, eliminerar belastning på lederna. Träning i vatten fungerar också hela kroppen på en gång. Den övre och nedre kroppen är båda arbetade samtidigt få de kardiovaskulära fördelarna med aerobics tillsammans med muskel toning effekter av motståndet från vattnet. Förutom de fysiska fördelarna med poolen motion, det finns andra förmåner. Liten eller ingen utrustning behövs, är det billigt och lätt att hitta en pool att använda nästan överallt och du kan göra det året runt med tillgång till en inomhuspool.
  Överväganden

  Som med varje övning, tala med din läkare för att se till att du är frisk och sund nog för rigorös fysisk träning. Börja långsamt tills du bygga upp styrka och uthållighet. Då ökar din träning. Om du inte har en egen pool, kanske du tror att vatten motion inte skulle vara en bra övning plan för dig, men som inte kan vara fallet. Gå med i ett gym eller hälsoklubb eller helt enkelt gå till den allmänna poolen. Du behöver inte en lap pool som det finns många övningar som inte kräver mycket utrymme. Använda en inomhuspool är försäkring mot felande träning på grund av dåligt väder.
  Special Använder

  motion Pool har en plats i terapeutisk behandling. Vatten motion är säkert för människor med skador och handikapp, liksom äldre, mycket överviktiga och kvinnor som är gravida. Den presenterar en mycket låg risk för skada och kan vara möjligt i många fall då landbaserad träning inte är möjlig eller är alltför obekväm.
  Exempel

  Här är tre exempel på pool övningar som du kanske do.1. Håll i sidan av poolen eller en kick-board och sax sparka benen att arbeta glutes och hamstrings.2. Placera ryggen mot sidan av poolen och lyft armarna ur vattnet, placera armbågarna på kanten av poolen. Ta med knäna så långt du kan mot bröstet och håll i tio sekunder för att arbeta abs. Upprepa så många gånger du kan på din kondition level.3. Placera armarna till sidorna med handflatorna öppna och vänd framåt. Lyft handflatorna mot vattenytan när du böjer armbågarna för en vikter biceps curl.Water, fenor och annan utrustning finns för många andra träningsmöjligheter.
  Varning

  Även om du är i vatten, kan du fortfarande bli uttorkad. Drick lika mycket vatten som du skulle för samma mängd landbaserade träning. Om du är i en utomhuspool, se till att bära massor av solskyddsmedel och även en mössa om du önskar.