| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur man undervisar Water Aerobics

  Vatten aerobics är ett av de enklaste formerna av gruppträning för att undervisa. Det finns ingen anledning att oroa sig för att hålla i takt till musiken eller utveckla komplicerade rutiner. Under djupt vatten aerobics instruktörer ofta undervisar från pooldäcket, använd upbeat musik och skapa en bekväm, men ändå utmanande träning för nybörjare och avancerade deltagare. Saker du behöver
  Musik bälten
  vikt
  Aquatic hantlar
  Visa fler instruktioner
  1

  plan för att göra klassen sist mellan 45 och 60 minuter beroende på den planerade bidraget. Inkludera en uppvärmning och kyla ner i denna tid. Undervisa från pooldäcket så när du visar arm och benrörelser dina elever kan se dem.
  2

  Välj musik avsedd för vattengymnastik. Hastigheten varierar vanligtvis från ca 108 till 120 slag per minut. Ställ in volymen på en nivå som kan höras av deltagarna, men inte övermanna din röst. Du vill att deltagarna ska kunna tydligt höra dina instruktioner.
  3

  Instruera din klass att sätta på viktbälten och att ta en uppsättning av vattenlevande hantlar och ställa dem nära sidan av poolen. Sedan instruera dem att komma i vattnet. Låt deltagarna värma upp genom att jogga på plats eller bara trampar vatten. Låt dem bilda en cirkel och vrid till höger och sedan till vänster, trampar vatten.
  4

  Tala om för eleverna att flytta fram och tillbaka över poolen gör en kombination av rörelser. Har gör dem varje rörelse i ca 3 till 5 minuter innan du byter. Har utföra dem längdåkning-typ rörelser, jogging med knäna upp och jogga med klackar sparkar skinkorna.
  5

  Ta klass till centrum mot dig. I stället har gruppen utför undervattens jumping jacks och hoppar groda med benen. Alternate, utför varje drag i cirka 3 minuter.
  6

  Instruera gruppen att fånga deras hantlar. Upprepa rörelserna som används för att flytta fram och tillbaka över poolen i 3 till 5 minuter varje nu använda sina hand vikter för att skapa extra motstånd.
  7

  Tala om för klassen att gå till kanten av poolen, sätta vikterna på däck. Varje person bör ta tag i poolen väggen och kompletta vägg ups pull, klättrare berg längs ytan av väggen och sparkar fladdrar bakom dem. Gör varje drag i 3 till 5 minuter innan växling.
  8

  Bring gruppen till centrum mot dig och ha dem trampa vatten långsamt svalna i cirka 3 minuter. Flytta till grunt vatten, be alla att ta bort sina bälten och utför sträckor för alla stora muskelgrupper. Du bör vara på däck och klassen ska stå på poolen golvet i cirka midjan högt vatten.