| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hem Water Aerobics Övningar

  Vatten övningar är skonsamt samtidigt förbättra kardiovaskulär hälsa, bränna kalorier och öka styrka. Ett hem Poolen erbjuder en terapeutisk miljö för att utföra vatten aerobic övningar och skapar variation i din vanliga träning regim. Oavsett om din pool har en djup ände eller bara ett grunt område, det finns en mängd olika rörelser perfekt för vatten träning i hemmet. Kardiovaskulär aktivitet

  Promenader och jogging i en pool med midja-djupt vatten är ett enkelt sätt att höja pulsen och öka kaloriförbränning. Flytta fram och tillbaka över poolen, eller göra handlingen på plats. Växla fram och tillbaka mellan sig snabbt och går långsamt. Skapa intensiteten genom att föra knäna upp högt i fronten liknar en marsch eller genom att sparka hälarna tillbaka till skinkorna när du springer.

  Jumping jacks är också en bra cardio aktivitet för vattnet. Gör dem precis som du skulle göra på land, flytta dina fötter och ben ihop och isär under vattnet. Armarna kan röra sig i samma rörelse ovanför vattnet om du har en ytlig pool eller under vattnet om du har en djup pool.

  Flutter sparkar också öka hjärtfrekvensen medan du arbetar underkroppen. Face poolen väggen och ta tag i kanten på varje hand. Förläng benen ut bakom dig så att de kan flyta på eller strax under ytan. Hålla benen tätt ihop på låren, snabbt sparka benen i en fladdrande rörelse.
  Styrketräning

  Medan alla aktiviteter sker under vattnet resulterar i någon ökning i styrka på grund av motståndet i vattnet, finns det några övningar du kan göra som fokuserar på det specifikt. Med ryggen till poolen väggen, försörja dig med utsträckta armar längs poolens kant. Långsamt upp knäna till bröstet, sedan förlänga benen tillbaka ut i vattnet. Upprepa övningen 12 till 15 gånger för att arbeta mage.

  Nästa, stå med pool väggen vid din sida och använd handen för att stödja dig. Långsamt gör side benlyft med utsidan benet. Flytta ut i vattnet med ett rakt ben och sedan låta det vila sida vid sida med din stående benet. Upprepa övningen 12 till 15 gånger, och sedan byta sida för att arbeta de inre och yttre lår.
  P Om du har en djup slut i din pool, vägg pull-ups är en bra övning för överkroppen. Mot väggen och ta tag i bassängkanten med varje hand. Sakta sänker kroppen mot vattnet som dina armar sträcker. Nästa, dra dig upp ur vattnet, eftersom huvudet och hakan uppgång, passerar kanten av poolen.