| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Kickboard Motion

  Simplatta övningar är idealiska för introduktionsutbildning till bad och som en form av aqua terapi som stärker ben och muskler kärna. En kickboard är ett träningsredskap gjord av skum. Den fixerar armarna genom att hålla överkroppen stabiliseras och flytande, och bidrar till att förbättra benstyrka genom sparkar. Sim träning

  kickboards är ett effektivt verktyg för simma träning. Deras flytkraft tillåter bålen förlängning, höft stärka och toning, och arbetar benen och nedre extremiteterna, axlar och armar. Det är också en utmärkt balans tränare. Det kan hjälpa simmare isolera vissa muskelgrupper, vilket ger dem möjlighet att fokusera på kick och stroke teknik.
  Aqua Terapi

  kickboards är underbara flytkraft stöd anordningar för paraplegics eller någon som återhämtar sig från en knäskada. De mjukare, mindre stela som är bra rehabilitering verktyg eftersom de inte orsakar mycket belastning på axlar och armar under längre simturer. De kan användas för att stödja överkroppen under simning öka arm, axel och kärna styrka, och för att förbättra balansen. Flesta kickboards är tillverkade av styvt skum och har en säker-grepp strukturerad yta på toppen och sälja

  botten. Du hittar kickboards med särskilda hand hål som möjliggör en säkrare grepp.
  Övningar

  kickboard kan användas i liggande (nedåt) eller benägna (uppåt) läge simma-sparkar. Variationerna är att antingen placera kortet direkt framför dig, nedsänkt under dig, eller placeras under huvudet och nacken.

  En bra nybörjare kickboard övning är att placera kickboard i överkroppen, med handen gripande framsidan av kortet. Använd dina underarmar för stöd och stabilisering. Kick i 30 sekunder och vila i 30 sekunder.

  Att förbättra armstyrka och stroke teknik, placera en hand på bordet för att ge dig det stöd som behövs för att fokusera på att använda den andra handen för simning medan fladdra fötterna för framdrivning.

  En bra kärna förstärkning övning är att utöka styrelsen ut rakt framför dig. Med armarna i en rak linje, och endast hålla i bakkant kickboard, hålla magmusklerna hårt och fladder-spark.

  Dränka brädan under dig, med armarna i en 90-graders vinkel mot kroppen och greppa framsidan av styrelsen, medger en lika betoning på optimistisk och downbeat av sparkar. Detta är också en bra kärna träning, eftersom det tar överkroppen muskler stabilitet för att hålla styrelsen nedsänkt.

  Positionering tavlan under ditt huvud och nacke kommer att hjälpa att arbeta benet och nedre ryggmusklerna används främst i ryggen -stroke, eller liggande, positioner.