| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Pool Noodle Övningar

  Poolen är en utmärkt plats att få ett träningspass i perfekt intensitet, oavsett om du är en olympisk triathlet eller bara vill ha en förändring från din vanliga mark träning. Vatten motion är populärt med pensionärer och andra med fysiska begränsningar, eftersom det är extremt låg effekt, men ger gott om naturligt motstånd. Billig pool nudlar göra en billig, universalverktyg vatten träning. Cardio

  Även i vattnet, en hjärt warm-up är viktigt: Det ökar din puls för att bränna fett, förbättrar din lungkapacitet och förbereder dina muskler för styrka arbete. Vira en pool Nudel runt ryggen och under armarna för support som du fladder fötterna framför dig för 100 räknas. Sedan snabbt pulsera fötterna isär och ihop 50 gånger. Alternativa dra knäna mot bröstet 50 gånger. Flytta nudel framför dig över bröstet och upprepa övningarna. Fötterna ska vara från botten av poolen under denna uppvärmning.
  Kärna

  Att arbeta kärnan muskler, sitta på Nudel som om det var en svänga och förlänga benen framåt och nedåt när du lutar dig tillbaka till balans, långsamt dra ihop magmusklerna för att dra knäna mot bröstet, sedan tillbaka till utgångsläget.

  Drape armarna över nudel så din kropp hänger ner, lyft sedan benen mot ytan framför dig, antingen böja knäna till bröstet eller med raka ben för ökad intensitet.

  Med raka armar, håll nudel på höfterna och avrundning ryggen, skjut nudel så långt ner på benen som du kan, sedan tillbaka till utgångsläget.

  För obliques, håll nudel framför dig i skuldra-high vatten och, med båda händerna, dra nudel ner till höger höft när du roterar axlarna som för att föra dem vinkelrätt mot höfterna,. återgå till utgångsläget och vrid sedan till vänster

  Arbeta upp till tre uppsättningar av 12 till 18 repetitioner för varje övning i detta och de följande två avsnitten.
  överkroppen

  Simulera en push-up genom att trycka Nudel rakt ner framför du och böj armbågarna för att låta det sakta stiga tillbaka till bröstet,. högre benen hålls bakom dig, desto mer intensiv övningen

  För en kista fluga, stå skuldra-high vatten och pressa ändarna av Nudel tillsammans arbeta bröstfenan. Håll nudel med armarna utsträckta framför dig och använda raka armar för att trycka på Nudel ner till låren.

  Kläm nudel ändarna ihop bakom dig att arbeta de övre ryggmusklerna och triceps. Med nudel hålls bakom ryggen, skjut nudel upp ryggen och sedan trycka ner den igen.
  Lower Body

  Placera nudel under valven i fötterna och stå på den, sedan böja knäna till 90 grader och tryck dem rakt igen. Denna knäböj övning kan också göras på varje ben. Stå kvar på nudel och ta sidledes steg från ena änden av Nudel till den andra för balans och inre och yttre lår arbete.

  Hålla på till sidan av poolen, forma nudel i ett U mellan din anklar och pressa fötterna ihop.