| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Buken vatten övningar

  Det är bra om du utför magövningar i vattnet är att när du greppa en solid tyngdpunkt, nästan alla rörelser fungerar magen. Det dåliga är att det är lätt att förlora din tyngdpunkt och glida iväg. Du måste använda din kärna muskler så mycket att bekämpa allvar regler för vatten som du verkligen kan få en maximal träning. Många vardagliga rörelser på land är effektiva magövningar i vattnet. Trampa vatten

  Gå ut till ett vattendjup där du inte kan röra botten och börjar trampa vatten. Använd korta sparkar och armarna att hålla sig flytande. Detta är en idealisk vatten övning eftersom det mål många muskler i kroppen och bränner fett. Håll magmuskulaturen tight medan du utför övningen för att uppnå maximalt resultat. Trampa vatten i en minut och sedan vila. Gör detta tre gånger.
  Bäcken Twists

  Stå med knäna lätt böjda och fötterna axelbrett isär. Sträck ut armarna ut åt sidan av dig. Sväng till vänster och sedan till höger. Din kropp ska vara i en vridbar rörelse och armarna bör skapa motstånd. Efter några reps du kommer att börja känna en djup brännskada i dina sidor och nedre mage. Detta är en perfekt övning för att skulptera dina obliques.
  Knän till bröstet

  Denna övning görs vid bassängkanten. Sätt ryggen mot kanten av poolen och placera armbågarna på toppen av kanten för att hålla din kropp upp. Din kropp bör dinglande i vattnet. Du är nu i läge för några olika övningar.

  Börja med att helt enkelt lyfta båda knäna mot bröstet och samtidigt hålla din mage tight. Gör tre uppsättningar av 15.
  P Om du söker något lite hårdare, inte böja knäna när du gör övningen. Håll benen raka och lyft upp dem tills de är utsträckta rakt fram. Håll denna position i två sekunder och släpp sedan. Gör tre uppsättningar av sju.
  P Om du letar efter mer av en aerob träning, kan du lyfta båda benen upp och utför cykel sparkar. Bara flytta dina ben i rörelse du skulle göra om du sysslat med en cykel. Håll dina abs tight och variera hastigheten beroende på din komfort nivå. Gör detta i 30 sekunder och upprepa tre gånger.
  Benlyft

  Detta liknar promenader på plats utom du kommer att föra benen upp mycket högre och oftare. Stå med fötterna sprida axelbrett isär med vattnet någonstans mellan midjan och axlarna. Nu lyfter ena benet hela vägen upp tills ditt knä träffar bröstet. Om du inte kan lyfta den så högt, lyfta den så långt som möjligt. Ta med ditt ben ner och upprepa med andra benet. Gå så fort du kan utan glider ut. Har tre uppsättningar som varar 30 sekunder vardera.
  Walk

  Bara ansträngningen det tar att hålla din tyngdpunkt robust blir ett träningspass. Kontrollera att du är i grunt vatten och ta ett par varv runt. Gå för en 10 till 15 minuters promenad och du kommer snart att känna brinna. Inte fuskar, är målet att hålla kroppen balanserad. När du är bekväm promenader och inte glider ut, kan du kliva upp till igång.
  Springa på stället

  Detta liknar trampar vatten, utom du vidrör golvet. Precis som alla andra motion, är nyckeln till att behålla en robust tyngdpunkten. Studsa inte upp så att du kommer att börja glida iväg. Ta det lugnt och jobba på att försöka stanna på plats. Satsa på en 10-minuters körning och se hur snabbt du kan gå utan drifting.