| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Typer av simglasögon

  Simglasögon hålla vatten ur ögonen och förbättra synen. Vatten snedvrider ljus, och de luftfickor som skapas av glasögon låta ögonen att fokusera mer precist än de skulle om de var i direkt kontakt med water.From top-notch glasögon för konkurrenskraftig simning till enkla glasögon för användning i ditt hem eller offentlig pool, det finns massor av olika typer av simglasögon att välja bland. Swedish Goggles

  svenska glasögon är det enklaste, mest traditionell stil av simglasögon. De består av två plast ögonmusslor, en sträng eller bit gummi som förbinder dem över näsryggen och ett elastiskt pannband.

  Svenska goggles kommer omonterad. Bäraren vanligen storlekar och passar dem med näsan strängen och koppar ögon, även om vissa människor väljer att skära en bit av huvudbandet elastisk för att ersätta strängen.

  Dessa glasögon är i allmänhet billigt och finns i en mängd olika färger . De kan också hittas i speglas eller metalliska versioner. Typiskt
  Foam Packning Goggles

  , skyddsglasögon med ett skum packning (i motsats till en silikonpackning) runt ögat cup är avsedda för rekreation snarare än konkurrenskraftiga bruk. De har ofta större, högre profil linser och tenderar att vara mer dekorativa.

  Dessa glasögon är mindre strömlinjeformad men ofta mer bekväm, med större yta runt ögat.

  silikonpackning Goggles

  flesta konkurrens-stil glasögon har silikon packning runt ögonmusslor. Silikonet ger en mycket solid tätning runt ögonen, hålla vattnet ute och skapa en strömlinjeformad effekt.

  Nackdelen med silikon packning glasögon är att ibland ögat tätningen är så tätt att det kan skapa en "squeeze" på området runt ögat. Detta kan vara obehagligt och kan orsaka dessa glasögon för att passa ett mindre antal människor.

  Både silikon och skum packning goggles kommer i mindre storlekar avsedda för kvinnor eller barn. Om du hittar bär vanliga storlek glasögon obekväma eftersom ditt ansikte är mindre, leta efter dessa andra alternativ.
  Färgade linser

  Simglasögon finns i en mängd olika nyanser. Dessa kan öka din förmåga att se i vattnet när du simmar. Lättare färgade linser, till exempel gul eller ros, kan förbättra sikten för dig när du simmar i inomhus pooler. Goggles med solglasögon stil nyanser av grått eller grönt kan göra utomhus mer bekväm genom att minska bländning av solen på vattnet. Addera snorkla eller dyka maskerar

  Masker avsedd för snorkling, dykning eller fridykning tenderar att vara helt annorlunda än simglasögon, med större, mer uppmärksammade faceplates ersätter de individuella ögonmusslor och ett utrymme för näsan. Detta är viktigt eftersom det är nödvändigt att blåsa ut genom näsan för att lätta på trycket som orsakas av atmosfäriska förändringar som du doppar under vattenytan. Simglasögon bör inte användas för dessa verksamheter, eftersom sug som skapar en vattentät försegling på simglasögon kan orsaka blodkärlen i ögonen att brista med ens en liten förändring av djupet. Medan du är i första hand på

  ytan medan Snorkel, kan du ibland gå djupt nog för att uppleva det här problemet, eller du kanske vill dyka under ytan för att titta på något särskilt intressant. Dessutom, snorkling masker har större och tjockare remmar på vilken du kan fästa dina snorklar.