| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Förbrända kalorier gör vatten aerobics

  Vatten aerobics kan göras var som helst det finns en pool. Vatten träning kombinerar hjärt-hälsosamma fördelar av aerobics med mildhet av vatten för ett träningsprogram som ger roliga grejer utan smärta. Eftersom det är lätt på lederna och skelettet, är vattengymnastik utmärkt träning för människor i alla åldrar, storlek eller kondition, och kan utföras av simmare och icke-simmare lika. Vatten aerobics kan bränna ett stort antal kalorier. Vatten Aerobics

  Vatten aerobics klasser är i allmänhet erbjuds via ett gym med en pool som YMCA. Vatten aerobics instruktörer är välutbildade och måste vara certifierade. Instruktören startar genom att få alla i midja-djupt vatten. Hon kommer att börja med mycket låg effekt warm-up, såsom jogging på plats. Hon kommer att öka intensiteten och hastigheten på övningarna i ca 30 minuter av faktiska aerob aktivitet. Hon kommer sedan att guida klassen genom en serie av nedvarvning och sträckor. Vissa instruktörer lägga arbete styrketräning till klassen.
  Kalorier bränns under vatten aerobics

  intensitet kan varieras med deltagaren, aktivitetsprofilen av NutriStrategy Nutrition och Fitness Software beräknar att de flesta vatten aerobics klasser gör det möjligt för eleven att bränna cirka 236 kalorier i timmen om studenten är en hona som väger cirka 130 kg. Om hon väger 155 kg., Kan hon bränna cirka 281 kalorier, och om hon är närmare 190 £., Kan hon räkna med att bränna cirka 345 för en timme träning.

  Kalori skillnaderna beror på det faktum att det krävs mer energi för att driva en större massa genom vatten. Således kan en 125-lb. Kvinnan skulle inte kräva samma antal kalorier för att driva sin vikt genom vattnet som en 190-lb. Kvinnan skulle kräva för hennes vikt.
  Ökad kaloriförbränning Under Water Aerobics

  att öka kalori bränna, kan den studerande öka intensiteten i övningen för korta perioder av klassen. Enligt en artikel publicerad i 2009 International Journal of Aquatic forskning och utbildning, om klassen är jogging på plats med en hastighet anses "ganska hårt," öka takten till en hastighet anses "mycket hårt" skapar ett intervallpass, vilket innebär att det är perioder av intensiv träning varvat med regelbunden aerob aktivitet. Intervallträning ökar mängden använt energi och kan påskynda viktminskning.
  Nackdelar
  p Det finns mycket få vård nackdelar med att utföra vattengympa. Den flytkraft i vattnet skyddar leder och ligament från hårda konsekvenser, och de flesta människor tycker vatten för att öka känslan av välbefinnande. Även den mycket bräckliga och mycket feta kan få tillräcklig motion med skyddet av vatten. De enda nackdelarna kan vara långsammare viktminskning jämfört med andra aeroba-typ aktiviteter och en rädsla för vatten i vissa individer. Som alltid konsultera en läkare innan någon viktminskning eller träningsprogram.
  Tips

  Vatten aerobics klasser kan variera i intensitet av träning och känslor av gemenskap. Vissa instruktörer uppmuntrar klassen att band med varandra genom att använda deras namn och låta konversationen under klassen. Andra lärare avskräcka samtal och kräver klassen att fokusera på undervisningen. För många människor, särskilt äldre, känslan av gemenskap och förbindelse är precis lika viktigt som motion. Pröva olika klasser för att hitta en som passar dina individuella behov.

  Arbeta ut med en kompis hjälper till att upprätthålla ansvarighet. Hitta någon annan som kunde använda övningen och påbörja programmet tillsammans.