| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Deep Water Fitness Rutiner

  Träning i vattnet är bra för dig, främst i dina leder och muskler. Det är inte så påfrestande för kroppen, så det är ett bra sätt att träna för människor som lider av artrit, fibromyalgi och ryggbesvär. Det finns flera olika sätt att utöva i vattnet. Många gym och pooler erbjuder klasser i vatten aerobics och djupa övningar vatten för att tillgodose behoven hos äldre personer, idrottare och människor som vill ha en låg påverkan träning. Djupt vatten Warm-ups

  För djupt vatten övningar, är det vanligt att bära någon typ av flytväst för att hålla huvudet ovanför vattenytan. Det finns enheter som du kan sätta runt halsen, midjan eller ens din handled för att hjälpa dig att hålla huvudet ovanför vattenytan. Djupa vatten övningar är oftast gjort i drygt 6 meter vatten. Detta är så att du inte kan röra botten av poolen, vilket gör din träning mer intensiv.

  Värmer upp kan bestå av att göra arm cirklar i vattnet, börja i liten skala och sedan göra dem större. En lätt joggingtur i vattnet i några minuter rekommenderas också, börjar långsamt och sedan plocka upp tempot. Om du vill avsluta din uppvärmning, kan du göra sidan stroke för ett par varv. Detta innebär att vara på din sida och sax-sparkar benen samtidigt som du drar armarna isär, med en arm som sträcker över huvudet samtidigt medan andra armen drar vattnet ner mot nedre delen av kroppen.
  Deep Water Motion Rutiner

  Din djupt vatten träning bör pågå cirka 45 minuter. Efter uppvärmning, prova att köra på plats i vattnet. Fötterna ska inte vidröra golvet i poolen, utan försöka få knäna mot bröstet, springa över golvet. Detta gör att din kropp använder motstånd i vattnet för att bränna mer kalorier och gör det så att du inte har någon viktbelastning på din kropp. Det är därför personer med multipel skleros stor nytta vattnet utövar. Fördelarna inkluderar även hjälpa till att upprätthålla den styrka du redan har, samt att hjälpa öka din flexibilitet, styrka och koordination. Det kommer också att förbättra din balans, uthållighet och rörelseomfång. Det finns andra fördelar också, som att öka din blodtillförsel till musklerna. Detta kan hjälpa till med att minska muskelspänningar eftersom det kommer att slappna av ditt nervsystem.

  Djupa rutiner vatten träning, du kan också cykla i vattnet. Cykla på plats kommer att hjälpa tonen och forma benen samt öka din flexibilitet, alla samtidigt bygga muskler i dina höfter, lår och vader.
  Idrotta
  < p> Djupt vatten övningar kan användas för idrottsträning. Oavsett sport du spelar, det finns sätt att använda djupt vatten träning till stöd i din träning. Till exempel, om du är en längdåkare, kan du använda djupt vatten rutiner för att efterlikna hur du skulle träna utanför vattnet. Med samma rörelser du skulle använda på land, gör dem i vattnet för att simulera längdskidåkning. Detta kan innebära skjuta benen fram och tillbaka i vattnet, tillsammans med armarna i samma skidåkning rörelse du vill använda i utbildningen. Detsamma kan gå för skridskoåkare. Använd samma teknik du skulle för skridskoåkning, men under vattnet. Skating använder många delar av underkroppen, och emulera handlingen att åka skridskor runt rinken under vattnet är ett bra sätt att bränna kalorier genom att använda många olika muskelgrupper. Din flythjälpmedel ska hålla dig upprätt så att du kan agera som om du var skidor, skridskor, spela fotboll, oavsett vad din sport val är.

  Rörelser Mark utbildning för de flesta sporter är ett vanligt sätt att träna under vattnet . Du får nytta av utbildning för din sport, liksom nyttan av en vatten-resistent träningspass. Detta kommer att ge dig en total kropp-toning, kalori-bränning träning.