| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Vatten träningsrutin för barn

  Fysisk kondition är viktig och bör uppmuntras från en mycket ung ålder. Dock kommer många barn tycker inte en workout rutin om det inte är roligt. Lyckligtvis älskar många barn simma och leka i vattnet. Använda en pool eller ens en sjö i en vatten träningsrutin kan hjälpa dina barn hålla formen och ha kul. Simning

  Tävla med dina barn på ett roligt simning spel. Tävla mot varandra i varv runt poolen, eller ha dem race vänner. Tid dem och försöka få dem att slå sina gamla betyg. Gör en turnering av det. Låt varje barn konkurrerar om tid och i head-to-head matcher. Ge vinnaren ett litet pris som en leksak eller lite pengar. Öppna upp poolen för en gratis simtur. Låt dem plaska runt och simma så länge de kan. Ha alltid en badvakt närvarande. Tjugo minuter av konkurrens eller fri simning är ett bra sätt att starta en rutin vatten fitness.
  Vattensporter

  Med en livräddare, få flera barn med starka simning färdigheter i en djup pool att leka simning sport. En gummiboll kan kastas på en plast kon för att få en poäng. Använd målvakter och forwards och hålla koll på poängen. Eftersom barnen bada och leka, kommer de att hålla sig flytande trampar vatten. Om du har tillräckligt många barn, hålla en turnering med det vinnande laget vinner ett presentkort för pizza eller något annat kul. Detta bör göras efter det att uppvärmningen frisimmande och kommer verkligen testa varje barns uthållighet och styrka. Sikta på en halvtimme träningspass.
  Gratis Dancing

  När spelet är över, varva ner med några gratis dans i vattnet. Få en bergsprängare och spela lite kul och dansant musik och låt barnen gå vilda. Uppmuntra dem att dansa genom att dansa med dem. Om barnen vill sitta ute eftersom de är trötta eller generad, det är OK. Aldrig tvinga barn att göra en aktivitet som gör dem obekväma. Försök att få dem att göra sina egna danser och uppmuntra dansar i djupare vatten som inte är över deras huvud. Djupare vatten dans kommer att testa sina muskler när de arbetar för att hålla sig flytande. Tio till 15 minuter av detta borde vara allt som behövs.
  Floating

  Låt dina barn koppla sina trötta muskler genom att uppmuntra en fem-minuters flytande session. Lär alla barn att flyta och spela avslappnande musik medan de flyter. De bör andas djupt och fullt, och tänka avkopplande tankar. Coacha dem med uppmuntran och uttalanden slag som de flyter. Denna flytande kommer att minska sina muskler och sinnen och kommer att lämna dem på gott humör. De ser fram emot deras nästa avkopplande och roligt träningspass vid poolen.