| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Vatten Aerobics Tekniker

  Vatten aerobics ger många fördelar, som att öka kondition och förbättra din totala styrka. Eftersom vattnet stöder mycket av din vikt, sänker vattengymnastik risken att "land" aerobics pose för muskel-eller ledskada. Det görs i bröstet djupa vatten eller grundare, så även de som inte är bra simmare kan delta. Vatten aerobics kräver några grundläggande tekniker för att säkerställa att du får maximal nytta av din träning. Stance

  En viktig sak att komma ihåg när du gör vatten aerobics är att hålla fötterna platt. Vi tenderar att stå tårna i vattnet, men detta kommer att betona vadmusklerna och kan leda till kramp i benen. Om du simmar på magen eller ryggen, hålla huvudet i linje med kroppen. Om ditt huvud är böjt, är musklerna i rygg och nacke ansträngda, och detta leder till smärta.
  Sträcker
  Motion

  Back och smärtlindring rekommenderar att du sträcka före och efter ditt vatten aerobics träning. Försök att stå i vatten som är omkring axeln djupt, sträcker ena benet framåt och sedan tillbaka, sträcker sig din höft flexor, quadriceps och hamstrings. Upprepa med motsatt ben. Att sträcka överkroppen, håll armarna ut åt sidan, parallellt med vattenlinjen. Flytta armarna framför dig tills de passerar, och sedan återvända themto dina sidor. Var och en av dessa sträckor bör göras i uppsättningar med minst fem repetitioner.
  Utrustning

  Vattenaerobics använder olika typer av utrustning för att få ut det mesta av din träning. Avvägningsvästar bälten avbryta kroppen i axelhöjd, så att du kan andas naturligt, att fokusera på träningen istället hålla sig flytande. Vatten vikter ge motstånd för träning av överkroppen, och motstånd muddar bärs på vrister eller handleder kommer att ge kardiovaskulära fördelar för din träning. Vatten eller pool "nudlar" och styrelser sparka tillåter dig att arbeta din övre eller nedre delen av kroppen när du använder dessa som en flytväst. Du kan också använda vatten aerobic skor, som ger ökad dragkraft och skydda dina fötter från repor eller hack.
  Rutiner

  vatten aerobics rutiner inkluderar de flesta av samma övningar som "land" rutiner. Promenader, löpning i stället, jumping jacks, utfall, och övningar som efterliknar längdskidåkning kan göras i vattnet. Den nedre delen av kroppen är oftast riktade i vattengymnastik eftersom det är där den största muskelmassa i kroppen ligger. Kombinationer av ben-och armrörelser bör varieras under träningen, inklusive sparkar, förlängningar ben, hissar knä och knäböj. Du kan också försöka gå, marschera och jogging medan du håller vatten vikter eller slitstyrka manschetter.
  Frekvens
  p Om du vill behålla eller förbättra den allmänna hälsan dina rutiner bör köra 30 minuter om dagen, för så många dagar som du kan varje vecka. För kardiovaskulär hälsa din träning bör köras ca 20 till 30 minuter för 4 till 5 dagar i veckan. För viktminskning, bör dina rutiner köra längre, ca 45 till 60 minuter, 5 dagar i veckan, rutiner bör innehålla övningar som upprätthåller en rask takt Addera
  .