| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Simning träningsplan

  Att gå till poolen kan vara roligt och avkopplande, men simning är också ett utmärkt sätt att träna och få ett träningspass. Att vara i vattnet hjälper till att ta bort trycket och vikten av kroppen och lederna, minskar smärta efter träningen. Eftersom utövar i vatten skapar en låg påverkan träning på kroppen, kan en swimming träningsplan vara perfekt för människor som är överviktiga eller äldre. Använda rätt verktyg och tekniker i poolen kommer att öka din styrka och ge dig övning plan som passar dina behov. Saker du behöver
  vattentät klocka
  Kick board
  Visa fler instruktioner
  1

  avgöra vilken typ av rutin är perfekt för dig och hur mycket tid du vill att spendera simning. Tala med din läkare för rekommendationer om hur länge och kraftfullt du bör träna. Din läkare kan föreslå en viss tid för aerob eller konditionsträning. Avsätt en timme tre eller fyra dagar i veckan för att öva din plan simning träning.
  2

  Få din kropp redo genom att göra poolside hissar och dips. För att göra en hiss, placera dig på kanten av poolen med händerna längs sidorna. Sakta lyfter upp dig själv och hålla balansen i fem sekunder. Sänk dig ner och vila i fem sekunder. För att göra ett dopp, hålla händerna på kanten av poolen och sakta flytta den nedre halvan av kroppen i vattnet. Sträck ut armarna, lyfta dig ur vattnet. Håll positionen i fem sekunder och lindra dig tillbaka och vila i fem sekunder. Upprepa dessa övningar tre gånger. Ju oftare du tränar, desto längre kommer du att kunna hålla dig själv och du kan åstadkomma fler repetitioner.
  3

  simma i 30 sekunders intervall. Simma i en stadig takt, dra dig med armarna i 30 sekunder. Vila i 30 sekunder och upprepa tio gånger. Om poolområdet inte har en klocka som är synlig, använd en vattentät klocka med sekundvisare att tiden själv.
  4

  Kick runt poolen i 30 sekunders intervall. Placera sparka brädan under bröstet och håll den i detta läge med händerna. Använd fötterna för att driva dig själv i 30 sekunder. Vila i 30 sekunder och upprepa tio gånger.
  5

  Använd olika varianter av simning för att hjälpa tonen olika delar av kroppen och hålla din träningsplan spännande. Gör 30 sekunders intervaller i bröstsim eller ryggsim istället för att sparka eller simning.
  6

  Öka din träning varje vecka. Börja med att långsamt öka den tid du badar och minska den tid du vila. Var noga med att inte öka din träning gånger med mer än 10 procent på veckobasis. Detta kommer att hjälpa till att minska risken för motion skador.
  7

  Sätt upp realistiska mål. Hur lång tid det tar för dig att simma längden på poolen i en jämn takt. Öva för en vecka och uppnå samma längd i tio sekunder mindre än tidigare.