| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Övningar för att ersätta bänkar

  Den skivstång bänkpress, ofta helt enkelt kallas benching, ger en effektiv bröst, axlar och triceps övning och mått på styrkan. Bänkpress är den andra hissen ifrågasatta i styrkelyft tävlingar och ett glupskt studerat Event på NFL Scouting Combine. Medan bänkpress är utan tvekan effektivt, är det inte utan risker. Inte kan fullfölja en upprepning kan resultera i att få nålas över bröstkorgen med en tung skivstång - en skada som väntar på att hända. Om du tränar ensam eller hemma där du inte har tillgång till rätt utrustning som krävs för att bänkpress, kan du utföra alternativa övningar istället. Armhävningar

  Armhävningar innebära en något relaterad åtgärd för bänkpress och därefter rikta samma stora muskler. Där bänkpress oftast utförs med tunga vikter, de armhävningar använder din kroppsvikt, vanligtvis för måttliga till höga repetitioner. Detta kommer att utveckla uthållighet i motsats till klarhet. För att göra pushup mer styrka-specifika, utför det med fötterna förhöjd på en övning bänk eller iklädd ett vägt väst. Du kan också göra dina armhävningar med händerna i gymnastiska ringar eller användning av en suspension tränare såsom en TRX.
  Golv Pressar

  old-school styrka-övning kräver inte en bänk eller en spotter. Golvet begränsar ditt utbud av rörelse och som kan bidra till att minska stress på axelleden. Ligg på golvet under en skivstång med stor diameter viktskivor. Baren ska vara precis ovanför bröstet. Du kan behöva höja skivstång på en trave viktskivor eller steg gym för att få rätt höjd. Ta tag i baren med en overhand, något bredare än axelbrett grepp. Tryck bar upp till armlängds avstånd och sänk den mot golvet.
  Hantel pressar
  p Om du hamnar i svårigheter med skivstång bänkpress, kan du hamna fastklämd under baren. Om du däremot använder hantlar, är det mycket lättare att helt enkelt släppa vikterna ut åt sidan för att undvika en sådan olycka. Ligg på en övning bänk med en hantel i varje hand och höll över axlarna. Ni handflatorna ska vändas och vänd ner din kropp. Böj armarna och sänk hantlarna till dina armhålor och tryck sedan tillbaka upp. Du kan även utföra denna övning med en arm i taget för att lägga till extra utmaning för din balans och core styrka.
  Parallel Bar Dips

  En utmanande kroppsvikt övning , parallella bar dips erbjuder ett lämpligt alternativ till bänkpress. Hårdare än armhävningar, kan dips göras ännu hårdare genom att bära ett vägt väst eller knyta en vikt runt midjan. Placera händerna på DIP barer och stödja din vikt på utsträckta armar. Böj benen, lyft bröstet och båge korsryggen något. Böj armarna tills armbågarna är bara senaste 90 grader. Skjut tillbaka upp och upprepa.