| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Vilka är tio Exempel på fördelarna med vatten aerobics?

  Det finns många fördelar med att vatten aerobics och det är speciellt populärt för dem som inte kan, eller inte vill, motion på land, enligt aerobics och Fitness Association of America. Vare sig du är ute efter att vinna styrka, förbättra din kondition eller för att helt enkelt delta i en annan typ av träningsprogram, har vattengymnastik något att erbjuda för nästan alla. Low-Impact

  Påverkan på vatten aerobics kan justeras från cirka 50 procent av kroppsvikten vid midjan djup, till noll påverkan på djupt vatten, i enlighet med aerobics och Fitness Association of America. Grunt vatten är naveln till bröstvårtan djup, är vatten i övergångszon axeln halsen djup, och djupt vatten innebär att du är helt inställt utan dina fötter vidrör marken. För mindre påverkan, övning i djupare vatten. Addera mer Resistance

  motstånd rörelsen utförs vid medelhastighet under vatten aerobics är ungefär 12 till 15 gånger den utöva utförs på land, enligt Motion och fitness Association of America. Vatten aerobics ger tillräckligt motstånd för styrketräning samt att förbättra kondition.
  Rehabiliteringssyfte klasser som erbjuds

  Aquatic terapi har dokumenterats för att vara till nytta för funktionell rehabilitering till följd av skada eller sjukdom, i enlighet med aerobics och Fitness Association of America. Många gym erbjuder specialiserade klasser vatten aerobics för olika frågor, såsom artrit och dålig blodcirkulation.
  Säkra för gravida kvinnor

  Gravida kvinnor kan få en effektiv träning med vatten aerobics utan den ökade stressen på lederna och nedre delen av ryggen jämfört med mark aerobics. Motion under graviditeten kan öka energinivån, självkänsla och humör, samtidigt som några av de fysiska obehag av graviditeten, enligt aerobics och Fitness Association of America.
  Förbättrad prestanda

  Water utbildning har dokumenterats för att förbättra eller bibehålla mark prestanda för många aktiviteter, såsom löpning, trappor och hastighet promenader, enligt aerobics och Fitness Association of America. Många idrottsmän använder vatten övning för att slutföra en större mängd arbete med mindre stress på kroppens ben och leder, enligt American College of Sports Medicine.
  Viktkontroll

  På grund av konstant motstånd i vatten aerobics, kan fler kalorier brännas under en klass jämfört med ett land aerobics klass. Ett vatten aerobics klass kan förbruka ungefär 400 kalorier i timmen, beroende på din kroppsvikt, jämfört med 360 kalorier på land, enligt Mayo Clinic.
  Bättre Posture

  stammen och core muskler utmanas att bibehålla lämplig inriktning, stoppa, starta, och ändra riktning under varje förflyttning. De täta förändrade rörelsemönster i vattnet kan översätta till förbättrad hållning på land eftersom kärnan regelbundet stimuleras att upprätthålla hållning i vattnet, enligt American College of Sports Medicine.
  Säkert för äldre

  Activity-skador kan inträffa oftare hos äldre människor på grund av dålig flexibilitet, osteoporos, eller andra belastningsbesvär, enligt aerobics och Fitness Association of America. Vatten aerobics erbjuder en miljövänlig miljö för de äldre att delta på ett säkert sätt och regelbundet.
  Starkare Andningsorganen

  Hydrostatiskt tryck pressar återigen bröstet och kroppen, vilket bidrar till att stärka andningsorganen, enligt Motion och fitness Association of America. Delta i en vatten aerobics klass kan hjälpa dig andas lättare på land.
  Fun

  Vattenaerobics kan bli väldigt kul. Dans vatten klasser erbjuds i olika gym och många klasser använder olika motion verktyg, såsom vatten vikter och nudlar. Det finns vatten aerobics klasser tillgängliga för nybörjare upp till avancerade deltagare.