| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur man använder ett löpband med dåliga knän och höfter

  Livet med dåliga knän och höfter gör vardagliga aktiviteter såsom att gå i trappor eller lyfta ett litet barn smärtsam och svår. Ofta människor med dessa frågor rekommenderas av läkare att utöva för att stärka de stödjande musklerna runt lederna och för att återaktivera lederna. Om du är överviktig, kan du få veta att viktminskning kommer att hjälpa till att minimera smärta och stress på lederna. I de flesta fall kommer låg effekt hjärt-aktiviteter bidra till att förändra dina dåliga knän och höfter för starkare, friskare leder. Instruktioner
  1

  få några bra gymnastikskor. Undersök slitbanan på botten av skon, om den är obefintlig, är det dags att få nya skor. Oavsett om du köper skor från ett varuhus eller en sport specialitet butik, leta efter skor med att ge, bra dämpad sula. Denna kudde kommer att fungera som en stötdämpare och skyddar knä-och höftledsartros från eventuella konsekvenser.
  2

  Hitta de bästa ortoser för din kropp. Detta kan uppnås genom att besöka en lokal avdelning, droger, eller sport specialitet butik och prova vad de har i lager eller besöka din ortoped eller fotvårdsspecialist för anpassade ortoser. De korrekta ortoser ska lindra en del smärta i dåligt knä eller höft genom att förbättra din steglängd och anpassning. De bör också ge dig mer postural stabilitet.
  3

  Ta din tid. Även om det inte nödvändigt att gå långsamt på löpbandet, är det absolut nödvändigt att sakta ner om du känner ökad smärta. Ställ in löpbandet gradvis eller låga lutningar för att minska stressen på lederna. Justera löpbandet hastigheten till en bekväm miljö. Du vill ha en hastighet som ger en måttlig utmaning som ger dig möjlighet att hålla rätt form och kontroll.
  4

  Få lite vila. Eftersom skarven är svag, begränsa träningspass till 20 minuter när du startar din träning plan. Det är viktigt att ge din kropp gott om återhämtning tid att undvika en försämring av redan värkande knän och höfter. Arbeta ut på löpbandet varannan dag kommer att hjälpa dig att upprätthålla en aktiv livsstil.