| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Alternativ till MBT och liknande skor

  Med långvarig träning, är stödet absolut nödvändigt i en övning skon. Fotled, knä-och ryggstöd är kritiska, eftersom de påfrestningar som släpps ut på lederna genom motion är väl kända. Ju längre körsträcka och mer frekventa promenader aktivitet, desto mer avgörande passform och komfort blir. Många känner att MBT, som står för Masai Barefoot Technology, gör de bästa promenadskor för arbetsföra personer att gå i timmar utan skadeverkningar. Vanliga fallgropar

  fanbärare för sko kvalitet är MBT. Jämföra dessa med Skechers, den låga prisledande, ett par MBT skor rocker botten kommer att överleva tre par Skechers. MBT utvecklat rocker sko botten kondition, och mer medicinska forskningsstudier har gjorts på MBT skor för att fastställa de hälso fördelarna med denna teknik. MBT s rocker botten skor finns i den största variationen av stilar. "Du får vad du betalar för" är synnerligen sant för vandring, terränglöpning skor och löparskor.
  Kostnad

  Kostnader varierar från ca $ 80 till $ 250 för rocker botten skor. Konventionella terränglöpning skor detaljhandeln för något mindre. En tidigare års modell är alltid en möjlighet för en god andel rabatt. Den andra huvudsakliga faktorn är slitage. Om du går en hel del, mer än 20 miles per vecka, kan skor behöver bytas inom fyra månader, såvida du inte köper de dyrare MBT skor. De kommer att pågå i ett år eller mer.
  Accessoarer
  Varierad dämpning kan skydda fötterna från effekterna av långvarig träning.

  Dr Scholl s vadderade inläggssulor är ett värdefullt tillbehör för långväga vandrare, eftersom de är ekonomiskt bibehålla svikt av sulan på en sko. Dubbla tjocka sockor i tån och fotled regionen är bra för att absorbera svett och skydda upprepade handlingar av ihållande promenader. Varje övning verksamhet, oavsett sko märke, kan dra nytta av dessa ekonomiska sko tillbehör.
  Insidertips

  Walking skor är designade för specifika organ mekanik och strejk väg promenader. Deras konstruktion är mer flexibel genom trampdynan än konventionella löparskor för att möjliggöra ett större utbud av rörelse genom valsen i framfoten. Promenadskor har också större arch stöd för att ge skydd där foten får mest kraft. Löparskor har mindre skydd genom trampdynan. Värme som genereras i kör rörelse är större, så löparskor också är gjorda med lätt, andas material på skoovanlädret. MBT använder en metallstav i skosulan för att skapa en fastare plattform för stöd till foten.