| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Träning på Age 75: Hur mycket promenader

  Motion och aktivitet är viktiga vård boosters för alla, även de som når 75 års ålder. När du blir äldre, motion inte bara hjälper vakt mot sjukdomen, men kan också kompensera utvecklingen av olika sjukdomar som förknippas med ålderdom. Vissa inkluderar artros, osteoporos och även demens. Enligt "Lawrence Journal," walking är en särskilt populär övning för äldre människor. Den kan vara ett utmärkt val för dig vid 75 men ta några extra säkerhetsåtgärder för att se till att du inte överdriva. Allmänna rekommendationer

  De amerikanska riktlinjerna för motion skiljer inte mellan yngre och äldre vuxna. Alla vuxna, däribland 75-åriga människor uppmuntras att göra måttlig motion för 150 minuter per vecka, eller 30 minuter fem gånger i veckan. Du bör också göra ljus promenader eller sträcker sig fem minuter före träning och en annan i fem minuter efter. Enligt AARP, kan du bryta dina 150 minuter i kortare intervaller. Till exempel gå 15 minuter på morgonen och 15 minuter på natten.
  Överväganden för Fit Walkers Vem är 75

  Även om du är en frisk livslång motionär, det är viktigt att diskutera din träning rutin med din läkare vid årliga hälsokontrollerna. Beskriv din läkare i detalj hur du fyller dina 150 vecka minuters träning. Diskutera hur du känner under och efter dessa pass. Hon kan be dig att mäta puls och blodtryck före, under och efter träning. Fråga om det är OK att göra alla 30 minuter vid en gång eller om det skulle vara säkrare att dela din tid i mindre intervaller.
  Överväganden för de nya till Motion
  < p> Om du är 75 men har inte tränat, kolla med din läkare innan du börjar gå. Han kan be dig att börja med färre än 150 minuter per vecka så att kroppen kan anpassa sig. Han kunde berätta att 150 minuter är bra, så länge du dela upp det i intervaller kortare än 30 minuter eller börja på en långsam takt. Med tiden kan du öka till en måttlig nivå. Han kan också be dig att registrera ditt blodtryck och hjärtfrekvens före, under och efter träning, samt att schemalägga ett uppföljande möte för att säkerställa att din nivå av motion är säker. Addera Varför promenader är ett bra val för de äldre

  Walking är en flexibel träning. Det kan göras nästan var som helst, från ett köpcentrum till din stadsdel. Oavsett om du kör, har du förmodligen tillgång till en plats där du kan gå. Vid 75, kan du känna av effekterna av artrit i dina knän, vrister eller lederna i fötterna. Walking är en miljövänlig verksamhet, vilket innebär att den inte sätta för mycket press på lederna. Detta betyder att det är mindre sannolikt att skada lederna än en högre effekt aktivitet såsom löpning eller hopp.