| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur man utför Splits Stretching Övningar

  Performing splittringar är inte en vardaglig aktivitet för de flesta människor. Men för dem som är inblandade i gymnastik, cheerleading och kampsport, är detta en viktig färdighet. Att lära sig att utföra delar, antingen framsidan eller sidan, är inte omöjligt. Men det kommer att kräva upp till flera månader av intensiv träning som särskilt omfattar stretchövningar, eftersom splittringar är faktiskt avancerade sträckor. Instruktioner
  Stärka benen med Sittande Sträcker
  1

  sitta på en bänk eller en fast säng med ena benet rakt framför dig och den andra hänger ned med foten på golvet.
  Sida 2

  Bend framåt vid midjan med benet lätt böjt, hålla bollen på foten och dra försiktigt tillbaka mot kroppen. Behålla denna position i 10 till 20 sekunder.
  3

  Håll fast rätade ben på vardera sidan nära hälen området. Andas ut och sänk överkroppen mot knäna av den uträtade ben, som kommer att sträcka hamstring. Håll i 20 sekunder.
  4

  Flytta till golvet och öppnar benen i ett "V". Sänk överkroppen mot golvet mellan benen. Gå inte längre än vad som är bekvämt. Du bör känna denna sträcka på låret samt nedre delen av ryggen.
  5

  Ligg på rygg med benen ihop och rakt upp i luften. Knäna ska vara vänd ut mot väggarna. Håll benen raka och sänka benen ner tills du inte kan gå längre. Du bör vara i en liggande delningen. Placera händerna mellan knä och fotled, trycker benen utåt medan du andas ut. Håll denna position i minst 10 till 20 sekunder.
  6

  Gå ner på händer och knän och nå tillbaka med ena handen och ta tag i vristen. Håll ankeln ordentligt, använd hamstring och gluteus muskler för att lyfta utöva benet tills det är parallellt med marken. Inte arch ryggen. Detta kommer att fungera den övre lår, ljumskar och skinkor.
  7

  Sitt på golvet med ena benet rakt framför dig och den andra bakom dig och böjd. Böj dig framåt med båda händerna och försök att hålla din fotled eller fot. När du tar tag, böja sig framåt igen. Byt ben och upprepa.
  8

  Utför denna serie av stretching övningar minst 2 eller 3 gånger. Addera