| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Neck Övningar för spänningshuvudvärk

  Om du är en av de många människor som bär deras stress i huvudet och nacken, är du förmodligen inte främmande för spänningshuvudvärk. Lyckligtvis finns det några saker som du kan göra för att lindra spänningshuvudvärk, inklusive några huvud och övningar hals. Yogaövningar
  p Det finns några enkla sträckor som du kan göra för att lindra spänningshuvudvärk. Detta är en fem-stegs process för att sträcka ut dina nackmuskler och lindra en del av spänningen som orsakar din huvudvärk.

  Börja med huvudet rakt. Böj huvudet framåt och släpp hakan mot bröstet. Lyft sedan huvudet bakåt rakt. Nästa, böj huvudet åt höger så att örat är mot din axel. Lyft sedan huvudet tillbaka upp. Luta huvudet mot vänster axel så att örat är mot din axel. Ta med ditt huvud tillbaka upp. Sedan mager, huvudet tillbaka för en sekund och räta upp den igen.

  Slutligen, luta huvudet framåt och sedan rulla runt från höger till vänster i en komplett cirkel. Ta med ditt huvud tillbaka upp. Därefter, sänk ditt huvud igen och rulla huvudet i en cirkel från vänster till höger.
  Fokuserad Movement
  p Det är en fokuserad rörelse som du kan göra för att lindra spänningen i huvudet, nacken och musklerna ansikte. För att göra denna rörelse, sätta tungan mot gommen. Sedan röra tungan till botten av munnen. Du kan göra detta flera gånger för att lindra spänningar i ansiktet, huvudet och nacken.
  Bakom ryggen Stretch
  p Det är en sträcka som du kan gör hjälpa korrigera din dålig hållning som bidrar till din spänningshuvudvärk. Du kan antingen sitta eller stå för att göra denna sträcka.

  Haka armarna bakom stolen sedan luta framåt, sticker bröstet ut. Dra ihop skulderbladen tills du kan känna det i axelleden. Håll denna sträcka i tre hela minuter. Det kommer verkligen mjuka upp din rygg muskler och ökar blodflödet till din nacke och huvud.
  Andra sätt att bli av spänningshuvudvärk
  p Om du vill få Bli av spänningshuvudvärk du behöver för att förbättra din hållning. Försök med yoga eller pilates. Dessa är både utmärkt att korrigera hållning och släppa spänningar.

  Du bör också minska stress eller åtminstone hantera det bättre. Hantera din stress istället för att bära det i ditt huvud och nacke. Se till att träna ofta och äta en hälsosam kost. Dessa saker hjälper kroppen att hantera stress bättre och bör bidra till att få ett slut på spänningshuvudvärk.