| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Inversion terapi Tekniker

  Det finns många sätt att närma behandla ryggsmärtor, och inversion terapi är en av dem. Inversion terapi anses vara en marginell typ av terapi jämfört med traditionella tekniker. Inversion terapi består av hängande upp och ner, eller omvänt, att lindra ryggont genom dragkraft. Även om det råder viss oenighet om fördelarna med inversion terapi, många människor tycker att det är bra för tillfällig lindring av ryggsmärta. Vetenskapen bakom Inversion Therapy

  Liknar andra dragkraft tekniker såsom upphöja armar och ben för att öka blodflödet eller att lätta trycket på lederna, fördelarna med inversion terapi på baksidan resultatet från avlägsna trycket på ryggraden.

  Precis som hänger från en bar med sina händer kan minska trycket på ryggraden och sträck axlarna, så inversion terapi hjälper sträcka ut musklerna runt nervrötterna och skivor, vilket gör att ryggraden att återfå rätt inriktning.
  Inversion terapi tekniker
  p Det finns två huvudsakliga typer av tekniker inversion terapi. Den första inversion terapi teknik är gravitation boot teknik som tillåter en användare att spänna fast sig in gravitation stövlar som är i sin tur monterad på ett stationärt ställ. Gravity stövlar tillåter användaren att hänga rakt ner utan möjlighet att justera vinkeln från vilken de är suspenderade.

  Andra inversion terapi teknik är inversion terapi tabellen. Dessa flexibla Inversion terapi tabeller kan du utföra inversion terapi säkert eftersom du styra vilken vinkel du är suspenderade, och du kan återgå till en upprätt position som helst.

  Vill använda en tabell inversion terapi, du helt enkelt Stå med ryggen mot bordet --- bordet börjar i ett vertikalt läge --- och du rem fötterna i fotstödet.

  När fastspänd i, använd handtagen för att lindra själv bakåt och fram som de rutinmässiga krav.
  Inversion Therapy Rutin

  Starta din rutin inversion terapi genom att rotera nedåt ca 10 grader varje 30-40 sekunder tills du är helt inverteras. Detta kommer att ge din kropp tid att anpassa sig till förändringar i gravitationen. Häng i 5 minuter medan du andas långsamt och djupt.

  Från denna position, vrid sakta uppåt tills du är helt vertikalt, och sedan långsamt nedåt igen (med händerna på handtagen för att manipulera din position) tills du är igen helt inverterad, och stanna i den positionen i ytterligare 5 minuter. Gör denna rutin dagligen i 20-30 minuter.
  Risker för Inversion Therapy

  Någon med högt blodtryck eller glaukom bör rådfråga en läkare innan du försöker inversion terapi. Hängande upp och ner under långa perioder är inte en naturlig ställning för kroppen, så kunde blod pool, farligt, i skallen, sätta press på hjärnan.

  Också använda en spotter så ofta som möjligt i Om du känner dig yr eller svag när inverterad.