| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Golf Shoulder Stretching övningar

  Stretching övningar kommer att öka utbudet av rörelse i axeln lederna, vilket kommer att bidra till att förbättra ditt golfspel genom att öka styrkan i din sving och minska risken för led-och muskelskada. PGA Tour säger att daglig stretching är en integrerad sätt att förbättra din golfsving genom att öka flexibiliteten och muskler stabilitet. Rotator Cuff Stretch

  stretching övning kommer att stärka manschetten skuldra rotator, som är där fyra muskler och många senor ansluta. American Academy of ortopediska kirurger påstår att rotatorkuffen är ansvarig för att tillåta armrotation och är en gemensam plats för skador med vuxna. Genom att sträcka dessa muskler du kommer att öka sin flexibilitet, vilket minskar sannolikheten för en rotatorkuffen tår medan du spelar golf.

  Att börja denna sträcka, håll mitt i en golfklubba med din högra hand. Förläng höger arm ut till din sida så handflatan är vänd mot den främre väggen. Rotera armen åt höger så långt det bekvämt kan gå och sedan långsamt rotera armen till vänster. Upprepa denna sträcka med den andra armen och utför varje dag för att stärka detta område av axeln.
  Handduk Stretch

  rörelser denna sträcka är utformade för att stärka alla musklerna i axelpartiet. Som en golfare, du vill vara säker på att hela denna region är ordentligt sträckt innan de spelar golf. Till att börja, ta en liten handduk och rulla den till en tub form. Fatta ena änden av handduken med höger hand, ta handduken så att det vilar bakom huvudet. Ta tag i den andra änden av handduken med vänster hand och dra försiktigt handduken uppåt med höger hand. Denna rörelse kommer att sträcka vänster axel muskler. Efter att ha hållit denna sträcka i 10 sekunder, försiktigt dra handduken mot marken med vänster hand och håll denna sträcka i 10 sekunder. Se till att du inte drar handduken för hårt eller överanstränga sträckan eftersom detta kan skada musklerna i axeln. Bara sträcka axlarna inom din komfort nivå, du vill känna en fin sträcka i dina axlar, inte smärta
  Shoulder Roll

  Denna övning kan vara. utförs på golfbanan samt innan ut för en lek. Till att börja, stå med fötterna axelbrett isär. Håll ner armarna vid din sida, och med huvudet vänd framåt drar axlarna inåt som om de försökte röra. Sakta flytta axeln bakåt och upp mot öronen och sedan gradvis rulla dem bakåt när du pressa ihop skulderbladen. Denna sträcka bör utföras långsamt och i en kontinuerlig rörelse. Upprepa detta för fem till 10 cykler varje dag för att hålla axlarna lös och flexibel.