| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hip Kidnappning Sträcker

  Hip kidnappare sträckor bidra till att förbättra flexibilitet och styrka i höftleden och förbättra muskulatur i låren. Hip kidnappare sträckor kan också bidra till att minska risken för skada under sammansatta övningar såsom knäböj eller utfall, enligt ABC of Fitness, en webbplats tillägnad motion och kost. När du utför dessa sträckor, kommer du vill hålla varje stretch i 30 sekunder eller mer beroende på Fitness Magazine, en publikation tillägnad träning och kost. Leg Cross-Over

  Sitt ner på golvet med benen utsträckta rakt framför dig. Sätt båda armarna bakom dig med handflatorna på golvet. Armarna ska bidra till att stödja överkroppen och håll ryggen rak. Nästa, böj ena benet på knä och placera den över din andra benet så att fotsulan är platt på marken. Slutligen, ta din motsatta armen och placera den över böjda knän så att handflatan är platt på golvet. Tryck ner med armarna så att det orsakar den böjda ben stretch. Addera Lying Leg Lift

  För denna övning, kommer du vill ligga ner på sidan. Håll kroppen helt rak och böj armen du ligger på vid armbågen för att stödja nacken med handen. Därefter lyfter benet som inte vidrör golvet uppåt, som om benen var en sax. Håll positionen, därefter föra benet tillbaka.
  Stående benlyft

  Stå upp, hålla ryggen helt rak, och använda en arm att luta mot ett stabilt underlag såsom en vägg. Därefter lyfter motsatta benet som är borta från väggen uppåt så långt du kan åt sidan. Håll positionen, därefter föra benet tillbaka ner för att slutföra sträckan.
  Sittande Rotator

  Denna övning riktar de inre musklerna höft kidnappare i en sittande ställning. Sitt på golvet med båda benen utsträckta framför dig. Sätt en arm bakom dig med handflatan platt på marken för att stödja dig. Sedan tar det motsatta benet och vik det över det andra benet som om du skulle sitta indisk stil. Se till att hålla det andra benet rakt ut framför dig. Nästa, ta din fria arm och placera handen på knäet på det böjda benet. Sätt press, trycka ner på knäet för att öka intensiteten i stretch.