| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur man använder Resistance Cords

  Om du är en frekvent resenär och skulle vilja träna medan du är på språng, kommer motståndet sladdar fungera som bra träning utrustning för dig eftersom de kan passa in i din resväska. De flesta människor tycker att det är svårt att planera en resa till gymmet när de är för upptagna med arbete. Resistance sladdar kan du göra en mängd olika sträckor oavsett var du befinner dig. Linorna förbättra dina muskler medan du experimentera med olika rutiner. Instruktioner
  1

  Håll sladdens handtagen med båda händerna, och steg på sladden med båda fötterna, höftbredd, att utföra knäböj. Du kan hålla dina händer på höfterna, böj armbågarna tills händerna är nära axlarna eller sträcka på sladden bakom armarna och håll sladden handtagen på dina axlar. Börja böja knäna som om du skulle sitta i en stol, hålla knäna ovanför anklarna tills låren är parallella med golvet. Stå upp rakt igen. Gör ca 10 till 20 knäböj.
  2

  Ligg på golvet, hålla sladdens handtagen med båda händerna, och placera ena foten mot sladden. Den fotsulan bör pressas mot bandet när du sträcka ut den i luften. Dra tillbaka med handtagen så att sladden är spänd. Tryck benet upp, böja den framåt och sedan böja den igen i 10 till 15 repetitioner per ben.
  3

  Steg på bandet med båda fötterna samtidigt som du tar tag i handtagen med båda händerna. För att starta, har armarna ner, handlederna framåt. Dra varje handtag upp, röra handen mot dina axlar växelvis, för att träna dina biceps. Vikten av din kropp kommer att jorda motståndet sladden för att hjälpa dig att känna dig lite kraft när du drar i sladden uppåt. Gör 10 till 15 repetitioner per arm.
  4

  Träna dina glutes genom att få ner på golvet på knä och händer. Vira sladden runt sulan på ena foten och håll handtagen på sladden med händerna framför dig. Böj foten tillbaka som du räta ut benet medan du känna musklerna dra i din glutes. Gör detta i minst 10 till 20 repetitioner per ben.