| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Sträcker att hjälpa till med Splits

  Delar är en populär sträcka och en nybörjare milstolpe i gymnastik. Det är viktigt att ta din tid och ha tålamod när man lär sig att utföra splittringar eftersom du kan skada dig själv om du sträcker för långt. Om du har några gemensamma problem, kanske du vill konsultera en läkare innan de spricker. Annars, ta det lugnt och vara försiktig. Warm Up
  p Det är viktigt att värma upp innan du gör något ansträngande aktivitet, inklusive stretching. Webbplatsen Kör Planet föreslår dividera uppvärmningstid till gemensamma rotationer och aerob aktivitet. Gemensamma rotationer är enkel: en axel rotation skulle innebära att stora, långsamma cirklar med armarna för att rotera axelleden. Aerob aktivitet innefattar jogging eller någon annan aktivitet som höjer kroppstemperaturen. Denna uppvärmning kan förhindra att anstränga dina muskler och skada dig själv, en risk med över-stretching utan förberedelse.
  Lower Back

  Ett sätt att sträcka på ryggen är helt enkelt Arch ryggen. Detta sträcker dina hamstrings, quadriceps och höft muskler flexor. En annan sträcka är att ligga på rygg med benen rakt ut. Hålla dina axlar på golvet, sätta ett knä så nära bröstet som möjligt. Sedan korsa denna benet över det andra och trycker knät till marken. Böj knäna och försöker trycka dem i golvet samtidigt hålla axlarna på marken. Upprepa alla övningar på motsatta sidor.
  Utfall

  ett utfall huvudsakligen sträcker dina höftböjarmuskelaturen. Ställ dig på golvet och sätta ett knä framför dig. Knäet ska vara böjda i 90 graders vinkel med foten platt på marken. Tryck sedan på det bakre benet bakåt och sträck försiktigt med höfterna. Det är viktigt att inte böja knät för mycket eftersom det kan orsaka skador. Du kan ersätta denna med en fjäril stretch, där du sitter med böjda knän och fötter pressas mot varandra och lätt tryck knäna ner.
  Splits

  One sätt att arbeta mot spagat är att mycket noggrant försöka göra dem. Ligg på golvet mot en vägg så att dina ben är platt mot väggen. Sakta sära på benen så att gravitationen att väga dem. Tryck aldrig benen längre än du känner att de har möjlighet att gå. Addera