| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur man har kul med stretching

  Om du får regelbunden motion eller leda en mer stillasittande livsstil, är stretching en viktig fysisk rutin som hjälper lederna, kroppshållning och muskler. Vissa människor försummar detta välgörande verksamhet, vilket delar av sin kropp för att bli tight, öm och även dåligt. Om du försöker att arbeta stretching i din dagliga rutin, antingen före eller efter träning, när du vaknar på morgonen eller på dina raster på jobbet, kan du göra verksamheten spännande så att du ser fram emot att göra det. Saker du behöver
  Musik
  Friends
  Television
  Visa fler instruktioner
  1

  Choreograph en stretching rutin för dig själv. Sätt ihop sträckor som du tycker om och som känns bra för de speciella delar av kroppen som måste sträckas. Gör stretching rutin flödet från en sträcka till nästa, ungefär som dans. Det kan vara mer intressant att sträcka när du känner att du gör de flyttar till ett dansnummer.
  2

  Lyssna på musik när du sträcka. Spela musik som du tycker om och som är lämplig för den stämning du vill skapa. Till exempel kan en pre-workout stretch inspirera dig att lyssna till fartfylld musik för att få ditt sinne och kropp på humör för att träna, medan en tidig morgon stretch kan inspirera dig att spela klassisk eller zen musik.

  Billiga 3

  Stretch med en vän. Utföra dina sträckor med någon annan vänder sträckning i en aktivitet som du kan dela tillsammans. Du kan ställa in en tid för att sträcka ut med varandra och även använda den tiden för att fånga upp varandras liv.
  4

  Stretch framför tv. Om du tittar på TV medan du sträcka, kommer du att bli mindre uttråkad eftersom innehållet på TV kommer att hålla dig underhållen.
  5

  Gå en sträcka klass. Se om ditt lokala gym eller allaktivitetshus erbjuder snabba stretching sessioner på morgnar eller kvällar för folk som vill sträcka som en grupp eller lära sig nya sträckor att utföra.
  6

  Spela en stretching spel om du är stretching med barn. Du kan namnge vissa stretching attityder efter djuren, och ropa ut namnen på djuren att låta barnen veta vilken sträcka att flytta in. Ett annat barn spelidé för stretching är Simon Says.