| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Rörelseomfång Aktiviteter för barn

  Oavsett om ditt barn har en funktionsnedsättning, återhämtar sig från en nyligen skada eller bara vill förbättra sin allmänna kondition, rörelseomfång aktiviteter är enkla men effektiva övningar du kan införliva i sin dagliga rutin. Den viktigaste punkten av rörelseomfång verksamhet är att hålla lederna lösa och flexibla så att de kan stanna i gott skick. Om du vill öka ditt barns flexibilitet och hålla henne vältränad, det finns en mängd av rörelseomfång aktiviteter du kan lära henne att utföra. Arm Gungor

  Arm gungor mål axel styrka och flexibilitet. För att behålla sin balans, bör barnet svänga endast en arm i taget. För att utföra detta arbete, instruera honom att hålla ena armen vid hans sida och svinga sin andra arm i en cirkel i en rörelse framåt, ungefär som likvidationen att kasta en boll. Uppmuntra honom att hålla hans arm utvidgas så långt som möjligt i alla tider och att gradvis öka sin hastighet om hans muskler kan hantera det. När hans arm blir för trött för att fortsätta, ska han sluta och koppla den i ca 30 sekunder. När han har avslutat gungar i rörelse framåt, bör han utföra samma övning med samma arm i motsatt riktning. Han ska upprepa denna process med sin andra arm.
  Knäböja och Reach

  Denna övning hjälper till att utveckla kärnan och tillbaka flexibilitet och styrka. Det hjälper också att utveckla balans. Hon ska börja övningen på hennes händer och knän. Vänd framåt och med ryggen parallellt med golvet, instruera henne att förlänga en av armarna rakt framför henne så att det är parallellt med golvet. Se till att hon sträcker armen så långt som möjligt. I samma rörelse, hon borde utvidga sin motsatta benet så att det är parallellt med golvet. Se till att hon sträcker sig hennes ben så långt som möjligt. Hon bör hålla denna position tills hon känner förbränningen i hennes arm, ben, rygg och magmuskler. Hon ska upprepa denna övning med motsatt arm och ben.
  Leg Extensions

  Leg extensions utveckla styrka och flexibilitet i lår, hamstrings och knän. För att utföra detta arbete, instruera barnet att sitta i en stol eller på en bänk, och se till att foten hänger strax ovanför golvet. Hans fot får inte röra golvet, annars golvet kommer att hämma hans ben förlängning. Använda ett ben i taget, bör han sitta upprätt hålla ryggen rak och utvidga sitt ben framåt så att den blir parallell med golvet. Han ska upprepa övningen så många gånger som behövs tills han känner brinna i hans muskler. För ökad resistens, kan han använda en stretching gummiband eller ens ett tygstycke för att linda runt foten. Han ska hålla varje ände med båda händerna och dra på den för att utöva motstånd på hans ben.
  Side Leg Kicks
  ben

  Side sparkar öka rörelseomfång i höften och ben. För att utföra detta arbete, bör hon ligga på vardera sidan av hennes kropp, hålla henne hela kroppen rak. Instruera henne att sakta lyfta benet som är på topp rakt ut i luften så långt hon kan. När hennes ben når sin högsta punkt, borde hon hålla den i det läget i flera sekunder. För att öka motståndet, kan hon knyta tyngd runt hennes anklar. Hon ska upprepa denna övning på det andra benet.