| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Leg Sträcker för trappor

  trappor fungerar ditt hjärta medan toning dina quadriceps, hamstrings, glutes, höftböjarna och kalvar. Detta billig form av motion är ganska tillgänglig för de flesta människor, oavsett om den görs i gymmet på en maskin eller hemma. Efter promenader eller jogga i 10 minuter för att svalna efter trappor, utföra benet sträcks för att hjälpa till att undvika skador och för att öka flexibiliteten. Fokusera på musklerna arbetade under trappor. Saker du behöver
  Resistance band
  Visa fler instruktioner
  Quadriceps Stretch
  1

  Stå med fötterna ihop. Flytta din vikt på höger ben. Håll på baksidan av en stol med höger hand för att hjälpa till med balansen.
  2

  Böj vänster ben, föra hälen mot din bak. Håll på din vänstra fot med vänster hand.
  3

  Håll i 30 sekunder. Upprepa på andra sidan. Addera Hamstring Stretch
  4

  Ligg på rygg på en träningsmatta. Wrap ett motstånd band runt botten av höger fot och hålla fast ändarna med båda händerna.
  5

  Lyft höger ben i luften med hjälp av motstånd band, hålla höger ben rakt. Sluta lyft när du känner en stretch bakom knät.
  6

  Håll i 30 sekunder. Upprepa tre gånger på varje ben.
  Glutes Stretch
  7

  Ligg på rygg på en träningsmatta.
  8

  Lyft benen i luften, böja knäna 90 grader. Placera händerna bakom din vänstra låret. Placera din högra fot på toppen av den nedre delen av vänster lår.
  9

  Dra ditt vänstra lår mot dig tills du känner en stretch. Håll i 30 sekunder. Upprepa på andra sidan. Addera höftböjarmuskelaturen Stretch
  10

  Utfall framåt med höger ben. Böj höger knä 90 grader, vilket gör att knät inte går förbi din vrist. Böj vänster knä 90 grader, placera den på golvet. Placera en matta under vänster knä för att göra övningen mer bekväm.
  11

  Sitt upp högt och placera händerna på höger lår. Spänn dina magmuskler och dina glutes.
  12

  Luta dig framåt med höger höft. Håll vänster knä på marken. Håll i 30 sekunder. Upprepa två gånger på varje sida. Addera Kalvar Stretch
  13

  Stand en fot bort från en vägg. Luta dig framåt och placera händerna mot väggen.
  14

  Ta ett steg bakåt med vänster fot. Böj höger ben tills du känner en stretch i vaden. Håll din vänstra ben rakt och båda hälarna på golvet.
  15

  Håll i 30 sekunder. Upprepa på andra sidan.