| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur man klär sig för Step Aerobics

  Helst ska det idrottsliga redskap du bär för att göra din rutin steg aerobics göras från material som andas och kramar men inte hindrar dina kroppsrörelser. När det gäller att välja hur man klär sig för din steg aerobics träning, alltid välja funktion över mode. Instruktioner
  1

  Undvik att bära öppen tå skor, finskor eller stövlar för dina skor. Jeans och kjolar anses olämpliga för steg aerobics. Som en allmän regel, slitage unrestrictive kläder du kan svettas i.
  2

  Välj ett par lämpliga friidrott skor som ger utmärkt stötdämpning. De flesta professionella instruktörer rekommenderar aerobics skor, steg, cross-trainers eller skor domstol. Observera att traditionella löparskor inte gör ett bra val för steg aerobics. Det är bättre att köpa workout skor från en butik som specialiserat sig på friidrott skor i stället en sko lager. Lägg ett par sulor till ditt köp för extra komfort.
  3

  Inte rabatt vikten av ordentliga strumpor. Köp sockor som låter fötterna andas. Detta kommer att minska risken att du kommer att utveckla ett fall av fotsvamp när du börjar träna regelbundet.
  4

  Bär löst sittande jeans och en t-shirt som ger dig gott om utrymme om du är en avslappnad steg aerobics utövare som fungerar bara ibland. Dessa bekväma kläder gör att du kan röra dig fritt samtidigt som dina kostnader relativt låg.
  5

  Välj växel spandex träning om du är ett träningspass entusiasten eller som extra stöd den ger din kropp som du träna. Även tillfälliga användare i allmänhet inte behöver göra stora investeringar som krävs för att få top-of-the-line träning slitage, entusiaster gör outfits beröm spandex för deras stöd av kroppsrörelser och speciellt utformade specialitet tyg.

  6

  Var medveten om att många steg aerobics klasser kommer att beskriva kraven på riktig klänning. Kontrollera med din instruktör före början av klasserna om du har några specifika frågor om lämplig klädsel, eller att söka rekommendationer baserat på din erfarenhet och aktivitetsnivå. Din instruktör kan också ge din klass med en kursplan som specifikt beskriver några förväntningar om lämplig klädsel.