| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur koreografera en rutin Step Aerobics

  Rätt koreografi är avgörande för ett steg aerobics rutin som ger ett bra träningspass. Din kunskap om de olika aerobiska steg och terminologi hjälper dig koreografera en rutin som är både roligt och bra för dig. Instruktioner
  1

  Besluta om en intensitetsnivå för din träning. Börja långsamt, särskilt om du kommer från en lång uppsägningar. Om du är en vältränad person som försöker steg aerobics för första gången, dyker rätt in men fela på sidan av försiktighet.
  2

  Bekanta dig med de olika rörelserna steg aerobics och steg som används av professionella fitness instruktörer. Dessa kommer att vara de byggstenar som du kommer att koreografera din egen rutin.
  3

  Ta klasser att vänja sig vid tempot och rytmen i ett steg aerobics träning. Komma luckrats upp under ledning av en kvalificerad och certifierad instruktör hjälper dig att lära dig vad som fungerar och inte fungerar för dig.
  4

  Kontrollera din lokala avdelning, video eller sportaffär för steg aerobics träning videor som lägger ut koreograferade steg i detalj. Många videos specifika att hjälpa tittarna koreografera sina egna steg är på marknaden. Fråga din träning instruktör för rekommendationer om du är osäker på vilken du vill hämta.
  5

  vet att de flesta steg aerobics instruktörer koreografera sina rutiner för att inkludera 32 slag per set. Alterneringsledighet från vänster sida av kroppen (ben och armar) till den högra sidan är viktig och bör jämnt fördelade bland de 32 vanliga beats.
  6

  Hålla saker basic till att börja med. En grundläggande 32-beat rutin kommer att innebära en upprepning av flera rudimentära 4-steg och 8-steg flyttar (t.ex. "grundläggande steg" drag och "repeater knä" drag). Om du har en höghastighetsanslutning till Internet-anslutning, kommer du att kunna hitta webbplatser som erbjuder digitala animationer av grundläggande drag och rutiner.
  7

  Lägg till ytterligare, mer komplexa rörelser efter att du behärskar en grundläggande träning. Justera intensiteten nivå upp eller ner efter behov. Kom ihåg att trial and error är det mest tillförlitliga sättet att avgöra var dina gränser är, vad som fungerar och vad som inte fungerar för dig. Lyssna på din kropp. Om dina leder och muskler ständigt värkande, koreografera en rutin som är mer intensiv på fotarbete än muskelarbete.