| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur du väljer utrustning Step Aerobics

  En rad tillbehör och utrustning, från hantlar till steg, används ofta för att komplettera ett träningspass steg aerobics genom att rikta extra muskler under rutinen. På grund av den svindlande utbud av produkter, kan första gången shoppare känner sig ibland lite överväldigad. Här är hur man navigerar en labyrint av steg aerobics utrustning som finns på marknaden. Instruktioner
  1

  Vet de två vanligaste bitar av extra utrustning som används i steg aerobics träning. Först hantlar används för att styrka-tåg armarna under din rutin. Andra, hög-steg av varierande eller justerbara höjder används ofta för att ge benen en mer intensiv arbetsför over.
  2

  Rådgör med din instruktör steg aerobics om du redan är medlem i en aerobics klass. Hon kommer att kunna ge goda råd om specifika märken och modeller som kommer att vara väl lämpad för dig.
  3

  Hitta en specialiserad butik i ditt samhälle vars enda verksamhet är att sälja träningsutrustning. Prata igenom din situation med en anställd. Var så specifik som du kan om vad som är involverad i din träning och vilka muskelgrupper du vill rikta in kompletterande utrustning. Fråga direkt om butiken bär en liknande utrustning för ett lägre pris, och välja klokt.
  4

  Köp en rad hantel vikter. Eftersom de är i allmänhet billigt, kan du välja ljusare och tyngre utan att bryta banken. Som din styrka förbättras, kommer du att kunna använda tyngre vikter med din träning utan att behöva göra en tur-och returresa till butiken.
  5

  Utvärdera fördelarna med de olika hög-steg du kommer att stöta på. De minst dyra kommer inte vara justerbar. Mer avancerade modeller kan justeras inom olika områden som specificeras på förpackningen. Fördelen med att köpa en justerbar modell liknar den anledningen du köpt en rad hantel vikter i steg 4. Som din ökar konditionen, kan du välja en höjd som kommer att intensifiera din träning.
  6

  vet att det finns även steg aerobics Maskiner speciellt konstruerade för hemmet träning. Men fördelarna är marginella jämfört med de ofta orimliga kostnader. Det rekommenderas allmänt att dessa bör undvikas, eftersom de är mycket dyra och kan ta upp mycket utrymme i ditt hem.