| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur man blir en Step Aerobics Teacher

  Det krävs engagemang och hårt arbete för att bli ett steg aerobics lärare, men om du följer med, kommer du att belönas. Undervisning egna klasser steg aerobics är ett utmärkt sätt att hålla sig i form och samtidigt tjäna extra pengar och skaffa nya vänner. Instruktioner
  1

  Ta steg aerobics klasser själv! Inte bara kommer det hjälpa dig att bemästra aeroba tekniker, kommer det bekanta dig också med olika pedagogiska stilar. Använd möjligheten att notera vad du gillar och ogillar om dina instruktörernas stilar. Spela in dina observationer. Att veta vad som fungerar och vad som inte kommer att hjälpa dig bli en bättre lärare.
  2

  hitta en seriös källa klasser erbjuder Master i steg aerobics instruktion. Dessa är oftast tillgängliga via din lokala gym, men du bör kontrollera att se om det finns några specialiserade institut i ditt samhälle, särskilt om du bor i en större stad.
  3

  Jämför priser av de olika mästarkurser du hittade i steg 2. Fråga folket Undervisning mästarkurser om deras yrkesbakgrund och undervisningsfilosofier. Kom ihåg att priset är inte nödvändigtvis den enda avgörande faktorn.
  4

  Läs om människans anatomi, ordentlig stretching och motion tekniker, kinesiologi och få första hjälpen och HLR-utbildning medan du slutför dina mästarkurser. Öva steg aerobics lärorika tekniker, såsom cueing, koreografera en rutin och ge muntliga instruktioner, hemma.
  5

  Få en praxis klass tillsammans består av vänner, grannar, familj och medarbetare. Var deras steg aerobics lärare för en session eller två för att få mer bekväma ledande andra människor. Titta workout rutiner på TV eller hemvideo kan också vara mycket lärorikt.
  6

  Apprentice med en annan instruktör. Helst vill du hitta en situation där du kan samarbeta undervisa en klass med en erfaren lärare du respekterar. Bli bäst genom att lära av de bästa.
  7

  Kontrollera med gym, fitness center, sjukgymnaster och även sjukhus i din kommun för att hitta lokala pedagogiska möjligheter. De erfarenheter man fått i steg 6 kommer att hjälpa dig att säkra en position.
  8

  Plan ett steg aerobics klass lämplig för åldersgruppen och kondition du ska instruera. Välj passande musik och koreografera en rutin som är varken för ansträngande eller för lätt. Justera det som nödvändigt, baserat på återkoppling av dina nya klassens medlemmar.