| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur du väljer rätt skor för steg aerobics

  Rätt skor gör en värld av skillnad inte bara i fråga om komfort, men det är också en viktig säkerhets faktor när det kommer till steg aerobics. Bära felaktiga skor kan leda till smärtsamma muskler, leder och ben skador som du kan undvika om du tar dig tid att utbilda dig själv. Instruktioner
  1

  Undvik att bära felaktiga skor medan du utför steg aerobics vid alla tidpunkter. De flesta fitness instruktörer kommer att säga att kängor, öppen tå skor, klänning och skor med någon typ av hälen fastsättning gör dåliga val som kan leda till skador.
  2

  Vet att det inte är så enkelt som rubriken till din lokala sko lager och köper den första par löparskor er som ser på försäljningen. I själva verket är löparskor rekommenderas inte för steg aerobics.
  3

  Gå till en butik som specialiserat sig på försäljning av sportskor. Du kommer att hitta en mer komplett utbud av lämpliga skor på en specialitet butik. Dessutom kommer personalen att vara mer kunnig och i en bättre position för att hjälpa dig välja rätt skor för ditt steg aerobics rutin.
  4

  bära samma strumpor du kommer att bära under träningspasset när du får utrustade för dina nya skor. Kom ihåg att ta reda på om dina fötter har neutrala, högt eller lågt valv. Sulor kan krävas för att matcha formen på skon med valven i fötterna.
  5

  Inse att cross-trainers, steg skor, pumps och aerobicskor göra de bästa valen av sportskor för människor som gör steg aerobics. Be försäljaren att se ett komplett sortiment av dessa typer av skor när du besöker butiken.
  6

  vet att det inte bara längden på skon som räknas. Du vill välja en sko som har rätt bredd också. En sko ska vara sträckt men inte tätt hela sin bredd. Du kommer också vill ha en sko som erbjuder exceptionell stötdämpning, eller lägga sulor som kommer att utöka detta till ditt köp.
  7

  gå runt i butiken som bär både vänster och höger sko innan du köper. De ska känna sig bekväm från första steget du tar. Om inte, välj en annan sko.