| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur man undervisar Step Aerobics

  introducerades för världen 1989, tog steg aerobics fitness världen med storm, att införa en atletisk alternativ som var annorlunda än den dans-inspirerade aerobics tidigare populär. Steg aerobics kan vara enkel eller komplicerad, men alla rörelser är baserade på att bygga på den grundläggande steg. Lär steg aerobics för fitness och roligt. Instruktioner
  1

  införa dessa nya steg de viktiga grunderna: hur man monterar steget, justera höjden och steg på det ordentligt. Dessa enkla säkerhetsfaktorer kommer tillåta elever att delta bekvämt utan att oroa eller missöde som orsakas av en ojämn eller instabil steg.
  2

  Ställ upp stegen antingen vertikalt och horisontellt. Visa det grundläggande steget, och låta eleverna öva detta under en tid, med början med både höger och vänster fot i olika uppsättningar. Variera takten i musiken att låta dem anpassa sig till steg också.
  3

  Teach fotarbete först, titta som de flesta studenter har bemästrat det, och sedan lägga i hand och arm rörelser. Betona att göra både handen och rörelser fot är viktiga för den mest kompletta konditionsträning.
  4

  långsamt introducera ett nytt steg som bygger på den första grundläggande upp-och-ner steg. Dessa inkluderar side-to-side rörelser, cross-overs, humle och vändningar. Ta dessa introduktioner långsamt så många nya elever kan snabbt bli förvirrad av att lära för mycket, för snabbt.
  5

  Erbjud ett enklare alternativ för elever som inte kan följa en komplex del av en rutin. Det kan vara lätt att kalla dessa alternativ "A" och "B" Även om en elev kan följa den komplexa delen av rutinen, att falla tillbaka till den enklare ena är ett bra alternativ om de blir omständlig eller trött.
  6

  Cue rör sig med rätt timing så att rutinen flyter , och eleverna kan lätt följa med.
  7

  Bryt ner mycket komplicerade rutiner till enkla bitar som du fokuserar på, herre, och sedan lägga till resten av rutinen.
  Addera