| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur man gör steg Övningar

  Steg övningar är ett snabbt och enkelt sätt att musklerna tonen ben, ger en aerob träning, och ökar andning och cirkulation. Det enda som krävs för att utföra steg-övningar är en upphöjd plattform mellan 4 och 12 inches hög. Ju högre plattformen, desto svårare övningarna kommer att bli. Dessa grundläggande steg övningar kommer att komma igång på din väg till ett friskare liv. Saker du behöver
  Podie
  Visa fler instruktioner
  1

  börja med det grundläggande steget övningen. Placera din vänstra fot på den upphöjda plattformen, följt av höger fot. Se till att hela foten är på plattformen. Sedan steg utanför, en fot i taget med början till vänster. Gör 3 set med 15 repetitioner.
  2

  Utför "V" steg övning när du enkelt kan utföra grundläggande steg. Börja med båda fötterna ihop framför den upphöjda plattformen, och direkt i centrum. Placera din vänstra fot på plattformen, så långt till vänster som möjligt. Upprepa för den andra foten, placera den så långt åt höger som möjligt. Steg ner en fot i taget, tillbaka fötterna till centrum. Gör 2 set av 10 repetitioner.
  3

  Utför knälyftet övningen genom att utföra grundläggande steg motion, medan ytterligare höja knäet så högt som möjligt under varje steg. Första gången, öka med höger fot, sedan med vänster. Steg upp med vänster fot först andra gången. Fortsätt att alternera för 3 uppsättningar av 15.
  4

  Gör sidan övning hissen steg att kliva upp med höger fot och flytta din kropp upp på plattformen. Istället för att stega med vänster fot, lyfter vänster ben åt sidan så långt som möjligt, utan att skapa alltför mycket muskelspänningar, och sedan returnera den bredvid den högra foten. Kliv ner höger fot först, och upprepa, med vänster fot och höger ben. Utför 2 uppsättningar av 10 repetitioner.
  5

  hamstring träning curl steg nästa. Placera höger fot på steget och lyft dig upp på plattformen. Istället för att stega med vänster fot, böj på knäna och röra dina bullar med foten. Återgå foten till plattformen bredvid höger fot och avgå. Upprepa, stega med vänster fot och curling höger ben. Gör 2 set av 10 repetitioner.