| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Steg övningar att göra hemma

  Steg övningar innebär att använda en aerobics bänk eller ens ett steg i hemmet för att få en kardiovaskulär träning. Steg övningar styrka i benen, hjärta och lungor när de utförs kraftigt. Överväga att köpa en DVD-steg aerobics och bänk för att styra din träning. Eller slå på radion, sätta på lite sneakers och använda det nedersta trappsteget. Du kan göra din träning så komplicerat eller enkelt som du vill. Inslag av steg-övningar
  Steg

  motion bränner kalorier i en otrolig hastighet, toning den nedre halvan av kroppen snabbt. Ett 150-pound person kan bränna upp till 605 kalorier i timmen utför steg aerobics. Välj ett träningsprogram som inkluderar en 10-minuters uppvärmning och minst 30 minuters motion. Svårighet kan anpassas till din kondition. Om du är osäker på hur man utför steg övningar, besök ditt lokala gym och ta ett par klasser. När du har grunderna, kan du utföra alla steg rutin hemma helt enkelt. Stanna hydrerade före, under och efter träningen. Om du köper ett steg, välj en storlek baserat på din nivå. De lägsta stegen börjar vid ungefär 4 inches från golvet.
  Step Bench övningar

  Steg övningar fokuserar på att lyfta kroppen från ena foten till den andra i en serie av rör sig på och av ett steg. Du kan använda alla fyra sidor /hörn av bänken och danssteg i din träning. Steg övningar använder rytm att röra kroppen på och av steget. Fokus på att hålla fötterna placerade i centrum av trampdynan för stabilitet. Undvik kanterna för att förhindra tvinnade vrister eller fötter injuries.Focus på god hållning. Din mage ska vara tight, avslappnade axlar och ryggen rak.
  Single Step Exercises

  nedersta steget på din trappa kan ge ett utmärkt alternativ. Värm upp i 10 minuter med lätt jogging eller jumping jacks. Stå framför steget på platta fötter. Kliv upp på steget med en fot, sedan den andra. Skapa en rytm som fungerar för dig. Håll i räcket vid behov för balans. Du ska känna om det fungerar dina lår och vader med denna enkla rörelse.