| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • En timme Step Rutiner för en övning klass

  Skapa en timmes steg rutin för en övning klass kräver planering. Tänk på konditionen av dina deltagare, ge tid för adekvat uppvärmning och nedvarvning och skapa koreografi som kan behärskas av deltagare som har olika nivåer av erfarenhet gör steg aerobics. Ditt mål som instruktör är att erbjuda en trygg, utmanande och rolig övning klass. Komponenter

  en timmes steg aerobics klass har flera olika delar. Som med all ansträngande aerob träning, är det viktigt att spendera fem till 10 minuter uppvärmning innan någon högintensiva aktivitet. Den faktiska steg aerobics del av klassen kan pågå från 20 till 40 minuter beroende på deltagarnas erfarenhet och kondition. En kort styrketräning delen skulle införlivas före den svalna, den har svalnat i sig borde räcka fem till tio minuter och bör inkludera mjuka sträckor av alla stora begagnade muskelgrupper . br>

  minimiutrustningslistor behov är steg plattformar med sättsteg att justera höjden för varje deltagare. Plattformarna bör sättas på en höjd som gör att knäet skall vara böjda i inte är större än en 90 graders vinkel. Ytterligare utrustning kan användas om en styrka segment kommer att ingå i klassen, såsom lätta hantlar, en övning bar eller en golvmatta för buken arbete.
  Koreografi

  Koreografi som används i en en-timmes steg klass bör kunna anpassas för deltagarnas förmåga och kondition. Erbjud grundläggande drag såsom ett V-steg eller over-the-top för nybörjare till mästare, och demonstrera sätt att göra dessa rörelser mer utmanande för erfarna deltagare genom att lägga till knäböj, utfall eller plyometric hopp. Kämpa tristess i din koreografi genom att införliva olika motion rörelser. Lägg jumping jacks på golvet för att öka aerob träning. Använd cardio boxning flyttar såsom stötar och låga sparkar som du flyttar runt steg-plattformen. Latinsk musik och populära latinska danssteg såsom cha-cha eller mambo på och utanför steget kan göra klassen mer spännande.
  Kontraindikationer
  p Det finns vissa populationer för vilka en timmes steg aerobics utöva klass är kontraindicerat. Om dina deltagare har en historia av knäproblem eller knä operationer, bör de tas bort genom sin läkare innan du försöker denna klass. Vem som helst med en historia av hjärtproblem eller någon precis börjat ett träningsprogram efter en lång period av inaktivitet bör också tömmas genom sin läkare.