| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hög Step Träning

  Hög-steg utbildning är ett träningsprogram där användarna kombinerar hjärt övningar med övre och nedre kroppen styrketräning. Det är en helkropps conditioning träningsprogram utformat för personer som tränar regelbundet, men det är garanterat att utmana även de mest avancerade träningspass entusiasten. Utrustning som krävs för denna typ av utbildning har en hög-steg utbildning DVD, ett högt steg, en skivstång och vikter handen. Denna träning kan göras i bekvämligheten av ditt eget hem. Historia

  "step-up var allmänt praktiseras före sekelskiftet," enligt en artikel på OverspeedTraining.com. En läkare vid Harvard University, som var ansvarig för fysisk träning använde hög kliva som en metod för kardiorespiratorisk testning. Hans tester involverade höga stepping "på en tidsinställd takt, på en bänk eller stol ungefär 20 inches hög för en viss tid." Målet med testningen var att mäta pulsen att bestämma hälsosamma nivåer av ansträngning för denna kombination av tyngdlyftning och hjärt motion. Som ett resultat av styrketräning har ökat i popularitet under 1920 och 1930, växte hög-steg utbildning popularitet.
  Utrustning

  En uppsättning av både lätta och tunga vikter är behövs för detta träningsprogram, som är en fast vikt skivstång och ett högt steg. Cathe Friedrich, en ledande expert inom high-steg utbildning, rekommenderar att man använder 5 - och 10-lb. hantlar och ett 30-LB. hantel.
  Rutin

  kick-steg utbildning fokuserar på enkla manöver av att kliva upp till en hög plattform med vikter för att öka kraft och styrka utan att stammen på baksidan av en normal squat med vikter. Deltagarna kan inte lyfta så mycket vikt när de kliver upp som i en vanlig knäböj, och så att stammen minskar. Dessutom är den övningen mer effektiv för att bygga muskler. Mer avancerade idrottare kan prestera ett högt steg rutin centrering på cykler som består av en kardiovaskulär träning samt nedre och övre kropp styrketräning. Varje cykel inleds med en konditionsträning och sedan flyttar till benträning exempel benpress. Den tredje fasen i varje cykel varierar, arbetar en annan övre grupp kroppen muskler, såsom triceps, axlar, biceps, bröst och rygg.
  Tillgänglighet

  DVD och alla träningsredskap som behövs för en hög-steg träning regim finns på en rad återförsäljare webbplatser. Som av 2010, de olika high-steg utbildning produkter, inklusive sådana som särskilt utformats för utbildning idrottare, varierar i kostnad från $ 20 till $ 450.
  Diverse

  dvd-skivorna finns med olika svårighetsgrader av hög-steg utbildning, allt från måttlig till mycket utmanande. Denna träning är i allmänhet inte rekommenderas för nybörjare. Även andra typer av hög-steg utbildning maskiner, bland annat en agility tränare och en rinnande labyrint, ger idrottaren en mer krävande träningspass än traditionella aeroba rutiner. Den mest grundläggande av idrottare kan köpa en hög steg och vikter handen och göra just det enkla manöver av att kliva upp för att öka kraft och styrka.