| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur använder jag en Stepper?

  En stepper är en maskin som simulerar gå uppför trapporna. Du kan använda ett steg maskin medan du tittar på TV, och till skillnad från friluftsliv, kan du använda din stepper i alla väder. Den stepper är en aerob träning som också ger styrketräning för de nedre extremiteterna genom motstånd. Den stepper är lätt för någon av genomsnittlig kondition och hälsa att använda. Instruktioner
  1

  Köp det bästa du har råd. Det kan verka som du kan göra utan alla de "bells och visselpipor" men bristen på alternativ som inte bara blir tråkigt efter ett tag, kommer du att ha större svårigheter att fastställa effektiviteten av din träning utan inställningar och miniräknare. Om kostnaden är en stor faktor, men du kan gå en mycket låg-tech riktning och använd de nedre trapporna i en trappa som en "kliva maskin." Se till att de inte är mer än åtta inches hög.

  2

  Stå rakt på maskinen. Tryck inte framåt, eller luta i handen vilar. Lutande i någon riktning minskar effekten av träningen. Lutar åt sidorna kan orsaka större belastning på ett ben och eventuellt skada dig. Håll fötterna så platt som möjligt på pedalerna. Du kan behöva stiga upp på tårna Då pedalen stiger, men bara lyfta hälen så mycket som du absolut måste för den aeroba delen av din träning. För att få mer styrketräning för dina hamstrings du tillfälligt kan flytta fötterna bakåt mot baksidan av pedalen och stiga upp på tårna för att arbeta stegen.
  3

  Anpassa hastigheten, antingen på konsolen eller genom manuellt tryck på pedalerna, det högsta du kan göra när du passerar utandningsprov, vilket är förmågan att föra ett samtal medan du arbetar. Om du kippa, eller kan inte tala i fullständiga meningar när du använder maskinen, sakta ner tills du återfå din andning förmåga. Var inte självmedveten. Prata med dig själv under träningen för att vara säker på att du är att hålla rätt hastighet för din träning. Även om det är så enkelt som att räkna stegen, fortsätta prata.
  4

  Successivt öka motståndet på pedalerna som du får uthållighet. Öka motståndet kommer att göra mer för din uthållighet och styrka än att öka hastigheten. Du kommer att veta när du är har maskinen inställd på maximalt motstånd för din uthållighet nivå när man måste utöva påtryckningar för steget att flytta. Maskinens fart inte bör skapa träningen, bör du.