| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Steg Motion Vägbeskrivning

  Göra steg-övningar i en klass kan vara ett bra sätt att träffa nya människor samtidigt som du går ombord på en hälsosammare livsstil. Steg övningar också kan göras i avskildhet i ditt eget hem med lite utrustning och ekonomiska förpliktelser, vilket gör steg-övningar ett bra verktyg för lämplighet för dem på en budget. Steg motion kan öka respiratorisk och kardiovaskulär kondition samt bygga muskler. Om du just har börjat steg övningar, lära sig i några få enkla steg. Saker du behöver
  Stair stepper
  Visa fler instruktioner
  1

  Börja en varm-up rutin genom att göra det grundläggande steget, som utförs genom att stega upp med ena foten , kliva ner den igen, och sedan kliva upp med den andra foten och tillbaka. Upprepa detta grundläggande steg i fem minuter för att öka blodflödet till musklerna, vilket ger dig en bättre träning. Nybörjare bör bara kliva upp ungefär fyra inches. Öka höjden med tiden tills du når ett steg höjd av 12 inches.
  2

  Börja step-up flytta. Ta en fot och steg på din trappa stepper. Med din andra fot, steg till utrustningens sida på marken, sedan steg bakom den på marken. Ta foten på stepper ner, och sätta den motsatta foten upp. Steg till utrustningens sida med motsatt fot, sedan till baksidan. Upprepa denna serie i 10 minuter.
  3

  Utför snabba steg. Placera ena foten på stepper, sedan steg upp med den andra foten. Snabbt steg bakåt av utrustningen en fot i taget tills båda fötterna på marken. Upprepa denna serie i 10 minuter.
  4

  Kyl ner genom att göra det grundläggande steget igen. Du kan variera detta genom att kliva från sida till sida och fram och tillbaka. Nedkylning hjälper till att förhindra kramper och träningsvärk. Stretcha vadmusklerna och hamstrings genom att sitta på golvet med båda fötterna framför dig. Nå ut och försöka röra tårna, om du inte kan röra tårna, inte tvinga dig själv och riskerar att riva en muskel. Du kommer att öka flexibiliteten med tiden och fler steg träning.