| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Zumba steg instruktioner

  Zumba är en typ av motion rutin som använder dans för att skapa ett träningspass som blandar högt och lågintensiv aerobics med nöje. Zumba har olika typer av åtgärder, inklusive salsa, merengue, cumbia och reggaeton. Dessa olika åtgärder har lätt att lära sig instruktioner och kan kombineras för att skapa en workout som använder hela kroppen. Enligt Zumba varar Zumba steg träning vanligtvis cirka en timme, och kan göras hemma eller med vänner. Instruktioner
  1

  Lär salsa steg, vilket är den enklaste av alla steg. Stå med fötterna ungefär axelbrett. Detta drag räknas i fyra takter. De första två slag består av att lyfta höger ben och kliva utåt åt sidan förbi axeln, och de sista två slag består av rapporterande benet till sitt ursprungliga läge. Alternate göra detta med höger och vänster ben, slår fyra vardera.
  2

  Utför merengue steg genom att starta med fötterna ungefär 3 till 4 inches från varandra. Detta steg kräver att du räkna två beats. På taktslag ett, lyft höger ben, böja den vid knäet mot bröstet. På taktslag två, tillbaka ditt högra ben till sin stående position och lyft vänster ben mot bröstet. Upprepa detta till rytmen av rytmen.
  3

  Öva cumbia, vilket är mer fysiskt krävande än de två föregående stegen och kräver god balans. Denna dans räknas i fyra takter, och kräver att du stå med fötterna axelbrett isär. På taktslag ett, förlänga höger ben framåt så långt du kan bekvämt, roterar på bollen på din vänstra fot för stöd. På taktslag två, flytta din vikt på höger ben när det är förlängt, och höja och sänka ditt vänstra ben, böja på knäet. Vispa tre kräver att du ångrar ditt högra ben till sitt ursprungliga läge. På kryssen fyra, höja och sänka din vänstra ben igen, böja på knäet. Öva detta steg leder med både höger och vänster ben.
  4

  Bemästra reggaeton, den sista och svåraste Zumba steg. Denna dans steg räknas i fyra beats och du börjar med fötterna 3 till 4 inches isär. På taktslag ett, lyft höger ben mot bröstet, böja den i knät. På taktslag två, med höger ben fortfarande upp, sänk dig själv genom att böja din vänstra ben vid knäet så lite som möjligt. Vispa tre kan du sänka din högra ben och lyft vänster. Slutligen, på taktslag fyra, böja på knäna i höger ben och sänk dig så långt du kan. Detta steg kräver mycket benstyrka och balans för att slutföra.