| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • DIY Enkla Stepper

  Aerobic steppers kan användas i en mängd olika sätt. Stepping upp och ner, ena foten rörelse i taget, flera gånger, är bra för ben muskeltonus. Stående längre bort före varje kliva rörelse kommer att öka effekten av varje steg. Användning av en stepper koncentrerar sig på benet och musklerna botten och ökar din puls, ger aeroba fördelar och bränna kalorier. Det är en liten del av utrustningen, idealisk för hemmet, speciellt när det regnar. Du kan hålla den i ett skåp och få ut det använda framför TV: n när du känner för det. Du kan köpa specialgjorda steppers naturligtvis, men eftersom det är en så enkel objekt, är det lätt att göra din egen, eller att improvisera. Saker du behöver
  Mjölk låda
  Plywood
  gummimatta
  epoxilim
  Visa fler instruktioner
  1

  Gör dina steg övningar på botten kliva av din trappa om du bor i ett hus, eller på annat hushåll steg om du inte gör det. Steppers är cirka 6 till 8 inches hög som är en tillfällighet, de flesta trappsteg. Uppenbarligen stepper byggde på idén om trappsteg i första hand, därav namnet, så din trappa blir en perfekt ersättare. Nackdelen här är dock att vyn är lite tråkigt, och om du vill göra arm övningar också, kan trappan vara alltför restriktiv.
  2

  Slå en mjölk låda upp och ner och använda det som din stepper om du vill ha en bärbar modell. Klipp en bit av plywood för att passa den uppåtvända botten av lådan och fäst gummimattan till toppen av plywood. Använd en stark epoxy lim för att fästa plywood till lådan och gummimattan till plywood. Detta kommer att göra stepper säkrare, med massor av grepp för att hålla dig från att glida av.
  3

  Gör en trälåda struktur, om du har rimliga snickeri färdigheter, för att använda som din stepper. Detta är också ett relativt billigt alternativ om du använder överblivna virke från andra projekt. Om du gör din stepper här sättet, kanske du vill lägga till en andra nivå. Detta kan lägga till lite variation till dina steg rutiner.