| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur man bygger en bänk Övning Steg

  En övning steg bänk är en mångsidig träningsredskap som gör att du kan träna en mängd av kroppens totala övningar i minimal tid. Det är kompakt, tålig och ger dig en effektiv träning för kardiovaskulära och styrketräning övningar. Dessa faktorer ensam göra det en värdefull tillgång till din träning rutiner. Bränn fett och kalorier, och form och muskler ton i dina ben och armar med hjälp av denna enkla, men effektiva träningsredskap. Spara pengar och komma i form genom att göra en bänk övning steg från scratch. Saker du behöver
  Grip tejp eller sandpapper
  platta av björk mäter 2 inches med 14 inches
  Två stycken 4-gånger-4 björkträ
  Gorilla lim
  Kraftiga sax
  Måttband
  Visa fler instruktioner
  1

  Gör dragkraft på steget genom att skära lite grepptejp att matcha mätningarna på ytan av björk steg. Använd måttband för att mäta delar av grepptejp, och skär grepptejp i sektioner som mäter 2 inches tjock och 14 inches lång. Använd sax för att klippa remsor av grepptejp. Gör fyra av dessa remsor.
  2

  Ta björkved som mäter 2 inches med 14 inches och placera den framför dig. Ta en av remsorna av grepptejp och anpassa remsan med till nederkanten av björk trä, så att den nedre kanten av remsan i linje med den övre delen av kanten av björkved. Gör detta för alla fyra delar av remsor tejp. Detta säkerställer att varje bit remsa tejp kapas i rätt längd.
  3

  Applicera lim på baksidan av en av de remsor av grepptejp, och placera den på botten av steg, med limmet nedåt. Fortsätt limning varje del av dragband längs ytan av steget. Space Varje remsa 2 inches isär. Låt limmet att ställa in och torka i tre timmar.
  4

  Placera en av björkved 4-by-4s under steget. Ta den andra 4-gånger-4 och placera den på motsatt sida av steget. Detta för att säkerställa att båda stycken av trä är rätt höjd. När du bedömer att båda 4-by-4s är rätt höjd och bredd, fortsätt till steg 5.
  5

  Ansök gorilla lim till botten av ett av de 4-by-4s. Med limmet-sidan vänd mot nedre delen av steg, håll 4-by-4 på plats, tills den vidhäftar till steget. Upprepa samma procedur för att vidhäfta den andra 4-by-4 om till den motsatta sidan av steget.
  6

  Ställ ett tungt föremål på toppen av steget bänken för att se till att den 4-för- 4s vidhäfta till botten av steget. Placering extra tyngd ovanpå steget ger extra förstärkning och säkerställer att benen följer steget.