| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur man gör steg aerobics Med Shin spjälor

  Shin spjälor eller mediala tibia stressyndrom, är inflammation i senor och muskler i närheten av din tibia eller skenbenet. Villkoret är vanligt, särskilt bland löpare och andra idrottare som "pound" sina fötter på en hård yta under kraftig motion. Steg aerobics, aktiviteten av att kliva på och av en låg bänk i en rytmisk mönster, kan orsaka shin spjälor i vissa människor. Med justeringar din teknik och skor, kan du fortfarande göra steg aerobics med benskydd spjälor. Saker du behöver
  Sportskor
  Arch stöder
  Ice förpackningar
  Visa fler instruktioner
  1

  Köp ett par stödjande sportskor som kommer att fungera som stötdämpare som du deltar i steg aerobics. Sneakers som har gott om stoppning i spetsen, kommer att avleda stress från din skenbenet. En fast sula som inte är alltför flexibel kan också skydda dig från smärta.
  2

  Wear sulor i skorna om fötterna är på plattare sidan. De bebyggda valv stabilisera nedre delen av foten, inklusive din fotled, ta stress bort av smalbenet när du kliver upp och ner.
  3

  Undersök din bänk eller steg för att säkerställa Det är en lämplig höjd för dig. Skärpta för högt ökar kraften belastning av din kroppsvikt på foten och underbenet, vilket orsakar ytterligare obehag i smalbenen som redan är skadade. American Academy of Podiatric Sports Medicine rekommenderar ett steg som begränsar ditt knä ställning till mellan 83 och 90 grader när du kliver upp på plattformen. Höjden på steget kommer att variera beroende på din benlängd och totalhöjd.
  4

  Värm upp och stretcha innan du deltar i aerobics. Ta en fem-minuters promenad att mjuka upp och sträcka ut dina vader. Underben flexibilitet kan göra dig mer bekväm när du plågas med benskydd spjälor. Stå på aerobics steg och släpp ner hälarna utanför sidan. Håll positionen i 15 till 30 sekunder när du sträcka ut dina vader och hälsenor.
  5

  Undvik studsar när du utför stegen för din aerobics rutin. För mycket hopp i ditt steg ställen överskott stress på dina underben och fötter, vilket bidrar till ökad smärta och ökar risken för stressfrakturer. Steg upp och ner med foten planterade fast i mitten av bänken så smidigt som möjligt.
  6

  Återgå till steg aerobics gradvis när du återhämta sig från shin spjälor. Överdrift, i någon sport, kan orsaka en rekyl skada och längre återhämtning. Varva din aerobics träning med en annan form av motion som inte ansträngande smalbenen, såsom simning eller cykla. Stoppa aerobics om du upplever smärta under träning.
  7

  Ice smalbenen efter träningen. Kylan lindrar eventuell kvarvarande smärta du kan känna och minskar inflammation i muskler och senor runt din tibia. Wrap kalla kompresser eller is förpackningar i en handduk för att skydda huden mot brännskador. Is i 20-minutersintervall.