| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Vad bränner mest kalorier: situps eller Step Aerobics

  Oavsett om du vill hålla aktiv för att upprätthålla en sund kropp eller förlora några pounds av fett i väntan på din sommar strandsemester, plocka övningar som bränner kalorier snabbt är viktigt?. Situps och aerobics steg är övningar du kan utföra hemma eller i gymmet, och medan varje är effektiv för att hålla dig i form, steg aerobics bränner kalorier snabbare än situps. Situps

  Situps är en enkel kroppsvikt övning som är lätt att lägga till ditt gym eller hemma träning regim. Ligg på rygg med böjda knän och fötterna på golvet. Länka dina händer och hålla dem på baksidan av halsen. Engagera din kärna muskler och böja vid midjan för att lyfta bröstet till knäna, sedan sänka överkroppen tillbaka till marken för att slutföra en upprepning. Målet muskeln i denna övning är rectus abdominis, eller magmuskler.
  Steg aerobics

  steg aerobics klasser ta många former, men en vanlig klass innebär upp-tempo rörelser med hjälp av en justerbar steg kan du höja för att öka intensiteten i övningen. Enligt den amerikanska rådet om Motion, fördelarna med steg aerobics inkluderar förbättrad kardiovaskulär funktion, hantering av din vikt och förbättra ditt humör. Även om du kan ta en klass steg aerobics på ditt gym kan du träna även denna träning hemma genom att följa DVD eller online program.
  Kaloriförbränning

  De kalorier du bränner under någon aktivitet beror på din vikt och intensitet och varaktighet av aktiviteten. Enligt HealthStatus, kommer en 160-pound person bränna 108 kalorier på 20 minuter att utföra måttlig intensitet situps, och den personen kommer att bränna 195 kalorier på 20 minuter att utföra kraftfull intensitet situps. Webbplatsen rapporterar att samma person kommer att bränna 169 kalorier medan du utför 20 minuters lågintensiv steg aerobics och 256 kalorier medan du gör 20 minuter av slagtålig steg aerobics. Som sådan, steg aerobics bränner fler kalorier än situps.
  Överväganden

  Även situps inte bränna kalorier så snabbt som steg aerobics, inte rabatt denna effektiva organ -vikt motion. Bodybuilding.com föreslår att skapa en kalori-bränning regim cirkelträning genom att kombinera aerob träning och styrketräning. Tillbringa en minut att utföra steg aerobics, sedan snabbt växla till 1 minut av situps. Upprepa de två övningarna och tillbaka för att öka hastigheten med vilken du bränner kalorier.