| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Kettlebell Övningar för Elbow Rehabilitering

  Tennisarmbåge är en vanlig ledskada som påverkar armbågen, men kan också kräva rehabilitering av handled, axel och arm muskler att minska påfrestningen på armbågsleden. Tennisarmbåge är resultatet av armbågen motståndskraften mot armen, och är inte begränsad till tennisspelare, utan någon som engagerar sig i armen rörelse kasta en boll eller ett spjut, eller ens vrida en skruvmejsel, kan utveckla tennisarmbåge. Välja Kettlebell

  Kettlebell övningar är ett populärt val för idrottare, samt icke-idrottare återhämtar sig från tennisarmbåge, eftersom hålla på kettlebell hjälper rehabilitera handled, armbåge och axel, förstärker armbåge styrka. Kettlebell övningar hjälper också idrottare utveckla greppstyrka eftersom de måste hålla fast kettlebell handtaget samtidigt bedriva armbågen rehabilitering, och greppstyrka kan också bidra till att förhindra re-skada till armbågen genom att minska mängden kraft armbågen absorberar under sport. Även kettlebells tjänar främst samma funktion som fria vikter, många idrottare och icke-idrottare föredrar kettlebells för sin enkelhet och mångsidighet.
  Introduktion Styrketräning

  Även kettlebell övningar är fördelaktigt för armbågen rehabilitering, bör personer som återhämtar sig från tennisarmbåge konsultera en sjukgymnast om när man ska börja införa styrketräning och hur snabbt att avancera till kettlebell övningar. Kettlebells bör betraktas som samma intensitet som fria vikter, och sjukgymnaster kan avråder från användning av fria vikter i de inledande stadierna av armbågen rehabilitering. I stället bör både idrottare och icke-idrottare börjar med vila och massage av leden, avancera gradvis lätta motstånd övningar med hjälp av elastiska band och införliva kettlebell övningar för styrketräning i ett senare skede i armbågen rehabilitering. Alltid sträcka ut musklerna för att värma upp och kyla ner när man gör kettlebell övningar eller annan styrketräning för att undvika skador eller stelhet.
  Typer av kettlebell övningar

  Kettlebell övningar är bra för armbågen rehabilitering eftersom en rad olika övningar använder kettlebells för att stärka hela kroppen. Tennisarmbåge är ofta ett resultat av svaga eller obalanserade muskler i handleden, armen eller axeln, så kettlebell övningar kan användas för att stärka och balansera musklerna i hela armen. Delta i en rad kettlebell övningar, inbegripet övningar för armar och axlar, såsom städning, rodd, pressning, svängig och väderkvarnar, och övningar för att böja handlederna i flera riktningar. Olika vikter kettebell kan användas för olika kettlebell övningar beroende på din nuvarande nivå av styrka i olika muskelgrupper.