| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur Bulk upp på Winstrol

  Winstrol, säljs som den generiska drogen Stanozolol är en konstgjorda steroid som härrör från och fungerar som naturligt förekommande testosteron. Bodybuilders och andra idrottare använda det tillsammans med sin utbildning i ett försök att bulk upp, vilket innebär att öka muskelmassa och styrka. Winstrol finns i en tablett och injektion och är lagligt att få i USA endast genom ett recept från en läkare. Winstrol är förbjuden av de flesta idrottsorganisationer, som ser det som en prestationshöjande substans, och det har kopplats till leverskador hos vissa användare. Instruktioner
  1

  Läs och följ alla anvisningar som anges på Winstrol flaskan och ges av din läkare. Receptbelagda Winstrol är en rosa 2mg tablett. Det används också för att behandla ärftligt angioödem (svullnad av ansikte, armar, ben) och anemi, samt inom veterinärmedicinen.
  2

  Ta en dos enligt etiketten med ett fullt glas vatten. Winstrol kan tas med eller utan mat. Om du får en orolig mage, försöka ta det med mat. Om du missar en dos, ta inte dubbel dos. Hoppa över den dosen och fortsätt med doseringen.
  3

  Följ ett träningsprogram som inkluderar hjärt och motstånd arbete. Rådgör med din läkare eller en atletisk tränare för en regim skräddarsys efter dina behov. Anekdotiska bevis från idrottare visar Winstrol fungerar bäst i kombination med hård träning genom att låta kroppen återhämta sig bättre. A 1990 studie vid respiratoriska uppdelningen av det federala universitetet i Sao Paulo, Brasilien, visade Winstrol och motion gjorde en effektiv kombination i personer med luftvägssjukdomar. Studien testade effektiviteten av anabola steroider på undernärda individer med kronisk obstruktiv lungsjukdom. Över 27 veckor, erhöll patienter 12mg av stanozolol dagligen när de utför inandningsmuskelträningsanordning övningar som löpning, cykling och simning. Nio av 10 patienter som fick steroider ökade i vikt och visade ökningar i muskelmassa och arm och lår omkrets. Medlemmar i en kontrollgrupp som gjorde övningarna men fick placebo förlorade vikt. Studien fann inga biverkningar från denna dos av steroider.
  4

  Watch för biverkningar såsom ljus-avföring, mörk urin, buksmärtor, trötthet och gulaktig hud eller ögon. Detta är symtom på leverskada, som kan uppstå hos personer som använder eller missbrukar Winstrol. Dessutom visade en 1990 studie utförd av institutionen för neurologi vid Wayne State University i Detroit som Stanozolol framkallade skeletal död muskelceller. Skelettmuskulaturcellerna skadats av stanozolol visade patologiska funktioner i apoptos, en process av cell självförstörelse som normalt inte förekommer i differentierat skelettmuskulaturen.