| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur man tjänar Sport Conditioning Certifiering

  En sport conditioning specialist är en person som är utbildad för att utveckla konditionering eller utbildningsprogram för idrottare. Även känd som sport och styrka konditionering eller hälsa /fitness specialister, dessa individer tjänar en certifiering mer specialiserat än en personlig tränare. Den kvalificerande examen är Certified Styrka och Conditioning Specialist (CSCS) Exam. Saker du behöver
  Officiell högskola eller universitet transkript
  CPR certifiering
  Visa fler instruktioner
  Hitta Sport Conditioning certifieringsprogram
  1

  Consult kursutbud på din lokala högskola eller universitet: s friidrott eller idrott avdelning för att avgöra om de erbjuder klasser mot certifiering.
  2

  Undersök online-utbildning och möjligheter till certifiering. Se National Styrka och Conditioning Association (NSCA) och American College of Sports Medicine (ACSM) webbplatser för information om nationellt ackrediterade program och CSCS Exam (se Resources nedan).
  Bestäm Vad sportprogram Conditioning Certifiering är rätt för dig
  3

  Consult studiehandledningar att se vilka ämnen behandlas på certifiering examen. De kurser du behöver för att ta beror på din utbildningsbakgrund. Klasser för att förbereda för sport konditionering certifiering kan innefatta kost, idrottspsykologi, anatomi och fysiologi, viktkontroll och lämplighet för olika befolkningsgrupper, såsom kvinnor och äldre vuxna.
  4

  Tänk på din livsstil och inlärningsstil för att avgöra om du ska få din examen i ett traditionellt klassrum eller via en online studiekurs.
  5

  Prata med nuvarande studenter att lära sig om sina erfarenheter i de program du funderar. Denna typ av feedback kan hjälpa dig att göra ditt slutgiltiga beslutet om hur du kan tjäna ditt certifikat.
  6

  Ansök till sport conditioning certifiering program du har valt.
  Förbered för Sports Conditioning Certification
  7

  Samla de dokument du behöver för att lägga på CSCS Exam. De inkluderar en officiell utskrift, som visar att du har en kandidatexamen, och din HLR certifiering.
  8

  Registrera för en tenta dagen i en stad nära dig. Det finns så många som 30 per år.
  9

  Välj metod för test-ta. Du kan välja en penna och papper eller datorbaserad tentamen.