| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur man följa ett program Baseball Conditioning

  Summertime får oss att tänka på stranden, iskall lemonad och USA: s favorit tidsfördriv - baseball. Baseboll är en stor del anaerob sport, vilket innebär att pulsen inte höjs mycket under uppspelning. Spänst, en teknik som använder en start-stopp-eller upp-ned typ av intervall, är en viktig del av ett conditioning program för baseball. Denna typ av träning replikerar korta skurar av att köra baserna. Styrketräning behövs också för att utveckla goda svängande och kastar färdigheter. Saker du behöver
  Stairs
  Hantlar
  Hopprep
  Swimmingpool Flighter Medicine ball
  Visa fler instruktioner Bloglovin Följ en Sport Conditioning Program för Baseball

  1

  Stretch ordentligt innan du börjar din träning. Se till att du är smidig förhindrar skador under din sport konditionering session.
  2

  Run trappor i en mängd olika mönster. Ta dem en i taget i början, följt av två i taget.
  3

  Håll en 10 till 15 pund medicin boll som du gör biverkningar eller vanliga crunches. Denna övning fungerar buken och obliques. När du slår och kastar en baseball, kan du känna det i dessa muskler.
  4

  lyfta vikter för att förbättra din totala prestanda. Följ en styrketräning rutin två till tre gånger i veckan, som arbetar på axeln och armen muskler som behövs för att kasta och svänga.
  5

  Utför sprinta borrar som en del av din baseboll konditionering. Gör mellanrum under en viss tid, vila och börja om igen. Kolla in Major League webbplatsen Styrka webben för mer information om övningar för basebollspelare (se Resources nedan).
  6

  simma varv för att stärka axlar. Detta är särskilt fördelaktigt för kannor, som vatten skapar en hel del motstånd, som ger en bra träning. Simning är en aerob aktivitet som förbättrar hjärthälsa, vilket är viktigt i alla sporter.
  7

  Hop uppför trappan, en fot i taget. Sedan hoppa med båda fötterna. Denna typ av upp-down åtgärder kopierar snabba rörelser springa efter baseball, stanna upp och kasta den och komma tillbaka i position.
  8

  Hopprep med olika fotarbete, stärka benen samtidigt . Addera